Borthwick-Jackson ugrásszerû fejlõdése

Jesse Lingard úgy gondolja, hogy csapattársának védekezõ képessége "10-bõl 10-es", annak ellenére, hogy korábban azzal viccelõdött, bosszantotta, hogy a balhátvéd elrontotta a legutóbbi gólörömét.


A Stoke City elleni 3-0-s gyõzelem alkalmával az elsõ gólt szerzõ Lingard dicsérte akadémiai társát, aki a keddi, 19. születésnapját gólpasszal és egy újabb ragyogó teljesítménnyel ünnepelte.

 

"Cameron egy nagyon nyugodt játékos" - mondta Lingard. "Bekerült a felnõtt keretbe, játszott néhány mérkõzést és már kellõ tapasztalattal rendelkezik."

 

"Ugrásszerû fejlõdésen ment keresztül mióta elõször láttam az U18-as csapatban. Egy higgadt, nyugodt srác, aki rengeteget lép fel a támadásokkal és nagyszerû beadásai vannak. Védekezése is 10-bõl 10-es, mindent remekül csinál."

 

 

Miután megszerezte a vezetést, Lingard - hasonlóan a Newcastle elleni mérkõzéshez - szerette volna a sajátos legyintõs ünneplését bemutatni, de nevetve megjegyezte: "Legyünk õszinték, Cameron elrontotta! Ez egy kis legyintõs tánc."

 

Jó néhány akadémiai fiatal várja a lehetõséget, hogy az elsõ csapatba kerüljön és a 23 éves Lingard nagy reményeket fûz az ígéretes tinédzserekhez.

 

"A menedzser szereti a fiatal játékosokat és mikor megkapjuk, élnünk kell a lehetõséggel" - tette hozzá.

 

"Szóval nem tudom, hogy a következõ generáció miért ne vihetné végbe ugyanezt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!