Rangnick: Ezért nem cseréltem be Lingardot

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick elmagyarázta, hogy miért nem küldte pályára Jesse Lingardot a Brentford elleni, 3-0-ra megnyert mérkőzésen.


A United szépen búcsúztatta a szezont az Old Traffordon a Méhek ellen, a játékosok pedig a lefújást követően megtették ilyenkor szokásos tiszteletköreiket a szurkolók előtt.

 

Nemanja Matic, aki már bejelentette, hogy a nyáron távozik kezdőként kapott lehetőséget a találkozón, így lehetősége volt elbúcsúzni a szurkolóktól lecserélése pillanatában is. Ralf Rangnick most azt is elmagyarázta, hogy Jesse Lingardot miért nem küldte pályára csereként a Brentford elleni győztes bajnokin.

 

Lingz szerződése a szezon végén lejár, a Méhek ellen pedig végig a kispadon ült, mivel a menedzser úgy döntött, hogy a 71. percben Fredet, majd a 75-ben Jonest és Cavanit küldi pályára.

 

 

A Brighton elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón Rangnickot megkérdezték, hogy Jesse miért nem kapott több szerepet ebben a szezonban.

 

"Először is azt hiszem, hogy a megérkezésem óta többet játszott, mint korábban előttem" - válaszolta Ralf. 

 

"Másodsorban a Chelsea elleni találkozó napján megkeresett, hogy engedjem el a meccsről, illetve az utána következő néhány napról személyes, családi okok miatt. Én pedig megengedtem neki, hogy ezt tegye, de így kimaradt néhány edzésről."

 

"Sajnos ebben a ligában csak 3 cserelehetőség van, szemben a többi nagy bajnoksággal, ahol 5. Így döntenem kellett, hogy Cavanit, Lingardot, vagy a fiatal garnachot küldöm pályára, akit örömmel beküldtem volna 3-0-s előnynél, hogy lehetőséget kapjon."

 

"Végül Edinson mellett döntöttem, de ha nem őt küldöm be, akkor talán valaki más reklamált volna a közösségi médiában, hogy miért nem őt küldtem pályára, vagy, hogy miért nem Garnacho állt be."

 

"Három cserelehetőség van és dönteni kellett, ezek a döntések pedig nem fognak mindenkinek tetszeni, de ezek is a játék részei."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!