Vörös Ördögök a válogatottban

Számos manchesteri játékos az elõttünk álló napokban sem pihenhet, hiszen hazájuk válogatottjával barátságos mérkõzéseken készülnek a nyári Európa-bajnokságra, de Dél-Amerikában már a világbajnoki selejtezõk is kezdetüket vették.


Daley Blind és Memphis Depay is tagja a hollandok keretének, akik elõször Amszterdamban lépnek majd pályára Franciaország ellen, azt követõen, hogy lemaradtak az idei kontinensviadalról. Valószínûleg a mérkõzésen szembe kerülnek majd Anthony Martiallal, aki a Les Bleus támadóalakzatának tagjaként jelenthet majd rájuk veszélyt.

 

Hollandia ezt követõen majd Angliával csap össze a Wembleyben, március 29-én. Klubbeli csapattársai, úgy mint a kapitány, Wayne Rooney sérülése értelmében csak Chris Smalling kapott meghívót Roy Hodgsontól a Tulipánosok mellett a németekkel is összecsapó válogatott keretébe, ahol majd Bastian Schweinsteigerrel is találkozhat majd.

 

 

Schweinsteiger majd egy másik csapattárssal is szembe nézhet, hiszen a németek március 29-én pedig Olaszországgal csapnak össze, akiknél Matteo Darmian is számításba jöhet a csapat összeállásakor. Csütörtökön a Squadra Azzurra a Eb-címvédõ, Juan Mata - David de Gea kettõst is soraiban tudó spanyolokkal csap majd össze, utóbbiakra majd még egy Románia elleni mérkõzés is vár.

 

Paddy McNair Észak-Írország színeiben csütörökön Wales, hétfõn pedig Szlovénia ellen növelheti tovább válogatottságai számát, míg úgy tûnik, hogy Marouane Fellaini jövõ kedden Portugália ellen méretheti meg magát.

 

Guillermo Varela pályafutása során elõször meghívótt kapott az uruguayi felnõtt válogatott keretébe a Brazília és Peru elleni világbajnoki selejtezõkre. Sergio Romero és Marcos Rojo is szerepel Argentína terveiben Chile és Bolívia ellen. A negyedik dél-amerikai Vörös Ördög, Antonio Valencia visszatérhet hosszú sérülése után a válogatottba, amikor Ecuador majd Paraguay és Kolumbia ellenfele lesz.

 

március 24. csütörtök
Olaszország v Spanyolország (Darmian; De Gea, Mata)
Wales v Észak-Írország (McNair)
Chile v Argentína (Romero, Rojo) 
Ecuador v Paraguay (Valencia) 

március 25. péntek
Hollandia v Franciaország (Blind, Memphis; Martial)
Brazília v Uruguay (Varela)

március 26. szombat
Németország v Anglia (Schweinsteiger; Smalling)

március 27. vasárnap
Románia v Spanyolország (De Gea, Mata)

március 28. hétfõ
Észak-Írország v Szlovénia (McNair)

március 29. kedd
Belgium v Portugália (Fellaini)
Németország v Olaszország (Schweinsteiger; Darmian)
Anglia v Hollandia (Smalling; Blind, Memphis)
Franciaország v Oroszország (Martial)
Argentína v Bolívia (Rojo, Romero)
Kolumbia v Ecuador (Valencia)
Uruguay v Peru (Varela)


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!