LvG: Sir Bobby a bálványom

Vasárnap az Old Trafford déli lelátója Sir Bobby Charlton nevét kapja meg, ez alkalommal Louis van Gaal elmondta, a Manchester United legendája gyerekkori bálványa volt.


Az 1968-ban BEK-et nyerõ legenda fogadta 2014 júliusában a holland menedzsert kinevezésekor az Álmok Színházában. Különleges pillanat volt ez a menedzser számára, aki hosszasan beszélt aznap arról, mennyire tiszteli és csodálja Charltont.

 

A klub az Everton elleni bajnoki elõtt rója le tiszteletét a LEGENDA elõtt, akit Van Gaal méltatott és megköszönte neki támogatását.

 

"Itt van velünk a klubnál, mindig támogat, így nagyon boldog vagyok miatta" - mondta a menedzser mai sajtótájékoztatóján.

 

"Nem csak azért, mert az elsõ itteni napomon találkoztam vele és õ kísért körbe a stadionban. Hanem mert a példaképem volt gyerekkoromban."

 

 

"Két bálványom volt Angliából, az FA-kupa döntõit nézve. Egyikük Jimmy Greaves volt, a másik Bobby Charlton, így sok éven át sokat megtudtam róla."

 

"Immár személyesen is találkoztam vele. Nagyon kedves, barátságos ember, mint ahogyan a felesége is. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen elismerést kap [róla neveznek el egy lelátót], mert nem sok klub tesz ilyet. Nagyon örülök neki."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!