U18: United 1-0 Southampton

A Manchester United U18-as csapata begyûjtötte a maximális három pontot a szezon utolsó összecsapásán a Soton ellen a J. Davidson Stadionban, a gyõztes gólt Indy Boonen szerezte.


A mérkõzésen egyáltalán nem volt futballhoz megfelelõ idõ, egész Manchesterben a hét esõsen és jégesõkkel telt el. A mérkõzés eleje elég eseménytelen volt, majd Angel Gomes elõtt adódott helyzet a 27. percben. Pár perccel késõbb Moutha-Sebtaoui kényszerült védésre, amikor Ben Rowthorn lõtt kapura. A kipattanót Harley Willard próbálta még a kapuba juttatni, de nem sok sikerrel.

 

Tommy Martin fiai nyomás alatt játszották szinte az egész elsõ félidõt, majd a szünet elõtt Tyler Reid alakított ki egy nagyobb akciót a Vörös Ördögöknek.

 

A második félidõt aztán a United nagyon jól kezdte. Már az 50. percben sikerült gólt szerezniük, Angel Gomes önzetlen és hibátlan munkáját követõen Boonen rezegtette meg a Szentek hálóját.  

 

 

A gól után megváltozott a játék képe. A továbbiakban a United ellenõrzés alatt tartotta a mérkõzést. A 67. és a 72. percben is DJ Buffonge próbálkozott egy-egy merész lövéssel, de a Soton kapusa ezekben az esetekben védeni tudott.

 

A vendégek becsülettel küzdöttek még az egyenlítésért, ám a Manchester United sikeresen megtartotta az 1:0-ás eredményt, s gyõzelemmel fejezte be a szezont.

 

United: Moutha-Sebtaoui, Reid, Olosunde, Sang (Barlow 64), Warren, Scott, Boonen, Kehinde, Tanner, Gomes, Buffonge (Makela 77).


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!