Hivatalos: Zlatan a Unitedé

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta a svéd csatárt, Zlatan Ibrahimovic-ot.


A 34 éves Ibrahimovic 180 alkalommal lépett pályára a PSG-ben, ami alatt 156 gólt termelt. Profi karrierjét 1999-ben a Malmö csapatánál kezdte, azóta négy különbözõ országban nyert bajnoki címet. Hazája válogatottjában 116 alkalommal játszott, 62 gólt szerzett, ám az elõzõ hónapban bejelentette, többet nem szerepel a nemzeti csapatban.

 

Zlatan így nyilatkozott:

 

"Nagyon örülök, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozhatok, várom már, hogy a Premier League-ben játszhassak. Mint ahogy azt is nagyon várom, hogy ismét együtt dolgozzak Jose Mourinhóval. Õ egy fantasztikus menedzser, és készen állok erre az új és izgalmas kihívásra. Nagyon élveztem eddigi pályafutásomat és van pár nagyszerû emlékem. Most készen állok, hogy Angliában is különleges emlékeket szerezzek."

 

 

Jose Mourinho elmondta:

 

"Zlatant nem kell bemutatni. Statisztikái önmagukért beszélnek. Ibra a világ egyik legjobb játékosa és csatára, aki mindig 100 %-ot ad. A világ labdarúgásának legfontosabb bajnokságaiban címet nyert, most lehetõsge van a világ legjobb bajnokságában szerepelni és tudom, hogy meg fogja ragadni ezt a lehetõséget és mindent belead, hogy segítsen a csapatnak trófeákat nyerni. Biztos vagyok abban, hogy tehetsége örömteli lesz a szurkolók számára, tapasztalata pedig felbecsülhetetlen értékû lesz a fiatalabb játékosok fejlesztésében."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!