Jones tervei a 2016/17-es szezonra

Röviddel a 2016-os túra elsõ állomáshelyén, Sanghajban való landolást követõen Phil Jones a felkészülésrõl és a 2016/17-es szezonbeli terveirõl beszélt.


Milyen volt a nyarad - volt esélyed rá, hogy feltöltõdj?
Igen, jó volt és talán erre volt szükségem egy bonyodalmas, sérülésekkel teli szezon után. Jól kipihentem magam, és már várom a szezon kezdetét.

Várod már, hogy belevághass a felkészülés erõteljes munkálataiba?
Határozottan. Mostanra eltöltöttünk pár nagyon jó hetet az új menedzserrel, lassan, de biztosan újra együtt leszünk a nemzeti tornák után. Jó csapatunk van ebben a szezonban, igazoltunk pár remek játékost, mindenki izgatott és nagyon várjuk már az elõttünk álló idényt.

Voltál már számos alkalommal túrázni a Uniteddel, de a globális támogatás mértéke mindig meghökkentõ, nemde?
Hihetetlen. A kínai rajongótáborunk óriási, és ezt különösen az új srácok fogják megtapasztalni elsõkézbõl. Mindig jó ezt látni.

 

 

 


Sérülések hátráltattak téged az elmúlt szezonban, mik a céljaid a következõ idényre nézve?
Mindig kis célokat tûzök ki magam elé, ebben a szezonban azonban csak futballozni szeretnék és élvezni azt, hogy õszinte legyek. Csak élvezni az edzéseket, a futballt, újra a srácokkal lenni és erõt meríteni ebbõl.

Milyenek voltak az elsõ edzések a menedzserrel?
Igazán jók voltak - nagyon élesek és intenzívek. Az összes új srác jó mentalitású és nagyon jó játék zajlik az edzõpályákon. Csupán két hete tértünk vissza az edzésekhez, szóval ez pozitív, és elõttünk áll még pár mérkõzés, ami jó teszt lesz, hogy mire is van szükségünk.

Mire számítasz a Dortmund és a City ellen?
Úgy vélem, nehéz feladat lesz - õk jó csapatok. Ez az elõszezon, de ez nem változtat semmin - meg akarjuk nyerni a meccseket, és ezt a menedzser a kezdetektõl fogva hangsúlyozza. Ezt a gyõztes mentalitást kell sugallnunk, és nyilvánvalóan lesznek is változtatások itt-ott, hogy biztosíthassuk a játékperceket mindenki számára, és remélhetõleg a mérkõzéseket is megnyerjük majd.

Az új srácok hogyan rendezkedtek be és mi a véleményed róluk, mint játékosokról?
Úgy gondolom õk két nagyszerû adaléka a keretnek - Baillyrõl és Mickirõl beszélek, hiszen Zlatan még nem csatlakozott hozzánk - nagyszerû igazolások, és biztos vagyok benne, hogy fontos szerepet fognak játszani számunkra a jövõben.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!