Mourinho visszavárja Pereirát

Bár az idei szezont kölcsönben Spanyolországban tölti, José Mourinho jövõre visszavárja csapatába Andreas Pereirát.


A 20 éves középpályás a 2016/17-es idényt a La Ligában szereplõ Granada együttesében tölti, miután a nyár folyamán nem tudta beverekedni magát José Mourinho felnõtt csapatának keretébe.

 

Amikor a sajtó elõtt egy sajtótájékoztató keretében bejelentésre került a brazil játékos ideiglenes távozása, Mourinho azt mondta, kedveli a korábbi PSV-nevelést.

 

Mindez pedig igaz lehet, ugyanis maga Pereira, aki gólt szerzett a portugál menedzser elsõ manchesteri mérkõzésén a Wigan ellen, beszélt arról, hogy jövõ nyáron visszavárják Carringtonba, hogy megküzdjön helyéért a felnõtt csapatnál.

 

 

"Mourinho elmondta, hogy nagyon kedveli a játékstílusomat, és tetszett, amit a felkészülési szezonban látott tõlem" - kezdte Pereira a Globo Esporte-nek.

 

"Szeretné megnézni, miként játszom Spanyolországban, majd szeretné ha visszatérnék, és már a kezei alatt játszanék a következõ szezonban."

 

Pereira még 2014-ben, a csúfos emlékû MK Dons elleni Ligakupa mérkõzésen debütált a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, majd az elõzõ szezonban kilenc mérkõzésen léphetett pályára, amelyeken egy gólt szerzett.

 

A Granada színeiben még augusztusban, csereként mutatkozhatott be, ám a második félidõben már õ is tehetetlen volt a Las Palmas 5-1-es gyõzelmével végzõdõ összecsapáson.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!