Scholes tudja, mi a legnagyobb gond

Paul Scholes szerint a Manchester Unitednél az a legnagyobb baj, hogy hasonló játékosok ülnek a padon, mint akik a pályán játszanak.


A Vörös Ördögök egykori középpályása a Watford elleni, 3-1-re elveszített bajnoki után mondta el véleményét.

 

A Vicarage Roadon lejátszott találkozó - melyen sorozatban harmadik vereségét szenvedte el Mourinho csapata - alatt ismerõs kérdések merültek fel a játékosok pozíciójával és formájukkal kapcsolatban.

 

"Meg kell találni a játékosok helyes keverékét" - nyilatkozta Scholes a BT Sportnak arról, mit is kellene tennie Jose Mourinhónak.

 

"Huszonkét játékosa van, de nem hiszem, hogy sok különbség van a padon ülõk és a pályán játszók között."

 

Scholes különösen a középpálya miatt aggódik. Bár Marouane Fellaini teljesítményének részleteit méltatta, de szerinte a belgának többet kellene nyújtania. "Képesnek kellene lennie arra, hogy irányítsa a játékot" - folytatta a legenda.

 

 

Azt sem érti igazán, Mourinho miért nem használja Michael Carricket és Bastian Schweinsteigert, akik még egyetlen percet sem játszottak a Premier League-ben. Scholes szerint ez a két játékos jobbat tudna nyújtani, mint a mostani középpálya.

 

"Nem értem, akkor miért van itt Michael Carrick. Nem tudom, mit csinált, amiért nem játszik. Csak egy játékmester kellene oda."

 


Metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!