Jones immáron kész a visszatérésre

Jose Mourinho együttérzése felõl biztosította Phil Jonest, ami "nehéz kapcsolatát" illeti a sérülésekkel, és arra engedett következtetni, hogy a Manchester United védõje immár elég fitt ahhoz, hogy elsõ ízben fusson pályára az idei szezonban.


A 24 éves angol válogatott eleddig 141 alkalommal futott ki a gyepre a Vörös Ördögök szerelésében 2011-es érkezése óta, de ezek közül igen kevés azon fellépés, melyet az elmúlt 12 hónapban tudhatott le – köszönhetõen sorozatos makacs sérüléseinek.

 

 

Jones-t lencsevégre kapták már miközben ismét az elsõ csapattal edzett még hétfõn, majd késõbb nevezve is lett abba a 21 fõs keretbe, mely szerdán elutazott Isztambulba, a Fenerbahce elleni összecsapásra.

 

 

 

 

Már a török fõvárosban megtartott meccs elõtti sajtótájékoztatón beszélve a United menedzserét, Mourinhót arra kérték, adjon némi friss információt a játékos erõnléti állapotát, valamint azt illetõen, hogy mennyi esély van a pályára lépésére.

 

 

„Nos, szinte nem is emlékszem mikor játszott Phil Jones sorozatosan a Unitedben” – mondta Jose a riporterek hadának. „Nem emlékszek. Arra igen, hogy még amikor a Real Madridnál voltam, játszottunk a United ellen és Phil Jones is a pályán volt Madridban, de ezt követõen nem sok alkalom rémlik.”

 

 

„Nagyon nehéz kapcsolata van a sérülésekkel, ez a szezon is rettentõ nehéz volt eddig számára, de keményen dolgozott azért, hogy felépüljön és most már több, mint egy hete a csapattal edz.”

 

 

„Nehéz helyzetben vagyunk, mert egy héten belül három védõt veszítettünk el; Valenciát, Baillyt és Smallingot. Emiatt a kedvezõtlen szituáció miatt nincs idõnk arra, hogy jobb és jobb állapotba kerüljünk. Hozzá kell nyúlnunk és talán játszatnunk is.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!