Jones: Hinnünk kell a gólszerzésben

Phil Jones szerint a Manchester United játékosainak hinniük kell abban, hogy képesek több gólt szerezni, ha továbbra is ugyanannyi helyzetet tudnak kidolgozni, mint tették azt vasárnap a West Ham ellen.


Annak ellenére, hogy a Kalapácsosok elleni bajnoki nagy részét fölényben játszották az Old Traffordon, a Vörös Ördögök nem tudták megszerezni a gyõztesgólt, így 1-1-es döntetlenre végzõdött a találkozó.

 

A csapat korábbi, Feyenoord elleni Európa-liga csoportmérkõzésén négy rúgott gólig jutottak, a Premier League-ben az utóbbi idõben azonban nem sikerül dûlõre vinniük a mérkõzéseket, különösen igaz ez az Old Traffordra, ahol José Mourinho legénysége sorozatban már négy döntetlent számlál.

 

A vasárnapi találkozót követõen nyilatkozva Jones úgy érezte, ismételten elpártolt mellõlük a szerencse, de szeretné, ha a csapat pozitív tudna maradni azt illetõen, hogy hamarosan gólokban is megmutatkozik majd fölényük.

 

"Ismételten számolatlanul dolgoztuk ki a helyzeteinket, de a kapu elõtt nem volt szerencsénk. Már a félidõ elõtt eldönthettük volna a találkozót. Számos nagy helyzetet alakítottunk ki, de sajnos nem tudtuk véghez vinni õket" - kezdte az angol bekk.

 

"Szerintem irányításunk alatt tartottuk a mérkõzést és gyõznünk kellett volna, de nem tudtuk megszerezni a végsõ gólt. Ugyanígy folytatnunk kell a helyzetek kidolgozását, és remélhetõleg valakit sikerül majd ugyanúgy elkapnunk, ahogyan tettük azt a Feyenoord ellen néhány nappal ezelõtt."

 

 

Jones arra számít, a szerdai Ligakupa negyeddöntõ újra a West Ham ellen egy teljesen más mérkõzés lesz, de fenntartja, hogy a Unitednek továbbra is futószalagon kell szállítani a helyzeteket ahhoz, hogy gólokat szerezhessenek.

 

"Össze kell tartanunk, jól kell edzenünk és ugyanúgy helyzeteket kell kidolgoznunk, így a gólok is jönni fognak" - tett hozzá.

 

"Újra neki kell veselkednünk. Szerdán este újabb fontos meccs vár ránk, ahol gyõzni akarunk. Szerintem ez egy teljesen más összecsapás lesz, mint az elõzõ volt, de megfelelõen fel kell készülnünk rá, mert nagyon kevés idõ van a kettõ között."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!