Jones: Véget kell vetnünk a döntetleneknek

Phil Jones szerint a Manchester Unitednek gyõzelmekké kell fordítania domináns teljesítményét, miután ismét döntetlent játszott a bajnokságban, ezúttal idegenben.


A Vörös Ördögök irányították a meccset a Goodison Parkban és miután Zlatan Ibrahimovic megszerezte nyolcadik gólját is a Premier League-ben a találkozó elsõ félidejének végén, úgy tûnt, sikerül elhozniuk az Everton otthonából a három pontot. De miután a Stoke és az Arsenal elleni bajnokikon is egy késõi, bekapott góllal lett döntetlen az eredmény, vasárnap sem volt szerencséje a csapatnak, amikor a csereként beálló Marouane Fellaini szabálytalankodott Idrissa Gueye-vel szemben, a megítélt büntetõt pedig a Stolverkosok csapatkapitánya, Leighton Baines értékesítette.

 

"Az Everton direkt játékot játszik és megnehezítik a védekezést, de azt gondolom, rugalmasan kezeltük" - nyilatkozta Jones, aki teljesítményét csodásnak jellemezte Jose Mourinho.

 

"A hazai szurkolók egyre csalódottabbá váltak a tizenegyesig."

 

 

"Túl sok pontot dobtunk el most, ez egy általános tendencia, amit helyre kell hoznunk. Négy vagy öt mérkõzés is volt, amin domináltunk, de nem tudtunk gyõzni. Megint ez történt, ami nagyon borzalmas."

 

Vasárnap stílusosan kezdett a csapat, köszönhetõen Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba, Anthony Martial és Ibrahimovic kreativitásának. Utóbbi kettõs hozta össze gólt, a francia támadó átadása után a svéd csatár emelte át a labdát a kirohanó kapus felett, megszerezve a vezetést.

 

"Jól játszunk, jól mozgatjuk a labdát és alakítunk ki helyzeteket. Nagyszerû átadást adott Anthony, Ibra pedig azt tette, amit a legjobban tud. Kiváló gól volt, de semmit nem ér, ha nem tudod megnyerni a találkozót."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!