Mkhitaryan: Nem vagyunk rosszban Mourinhoval

Henrikh Mkhitaryan elárulta, arra számított, hogy több mérkõzésen lehet kezdõ a Manchester Unitedben ebben a szezonban, elmondása szerint ez azonban nem José Mourinho hibája.


Az örmény középpályás idén nyáron, 26.3 millió fontért igazolt a Borussia Dortmundtól az Old Traffordra, de amikor elõször a kezdõcsapatban kapott játéklehetõséget a szeptemberi, Manchester City elleni bajnokin, már a félidõben lecserélték és legközelebb csak novemberben jutott szóhoz a bajnokságban.

 

Mourinho több alkalommal is kijelentette, a 27 éves játékosnak idõre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon az angol pontvadászat intenzitásához, Mkhitaryan pedig megérti, menedzsere miért jegelte ilyen sokáig, azután viszont, hogy a csapat legutóbbi négy mérkõzésébõl hármon kezdõként szerepelt, eltökélt, hogy megszilárdítsa helyét a kezdõcsapatban.

 

"Nem voltunk rosszban Mourinhoval, mindig is jó volt a kapcsolatunk. A probléma nem vele volt, hanem velem" - kezdte a Sky Sports News HQ-nak.

 

"Most már értem, hogy miért kaptam meg a lehetõségemet, én pedig élni is fogok ezzel és meg is fogom tartani a helyemet, mert számomra nagyon fontos, hogy játszak és a Manchester United része legyek."

 

"Azt gondoltam, mikor megérkeztem, hogy azonnal a kezdõcsapatban találom magamat, de aztán látnom kellett, hogy itt 25 játékos harcol a helyéért, akkor pedig megértettem, hogy ez nem lesz könnyû."

 

"Volt egy rossz meccsem a Manchester City ellen, de az már a múlt, szóval tovább dolgoztam. Nagy munkát végeztem azért, hogy újra esélyt kapjak és szerintem nagyon hosszú utat jártam be addig, míg újra visszakerülhettem a kezdõcsapatba."

 

 

Nem lehet panasz Mkhitaryan teljesítményére az utóbbi hetekben és reményei szerint az, hogy egyre gyakrabban fordul elõ neve Mourinho kezdõcsapataiban, fordulópont lehet karriere szempontjából a Manchester Unitednél.

 

"Remélem, mert nagyon fontos, hogy minden mérkõzésen játszhassak, és a legjobb teljesítményt nyújtsam, mert ha ezt nem tudom megtenni, akkor a következõ mérkõzésen már nem fogok szerepelni" - tette hozzá.

 

"Számos választási lehetõség áll a menedzser rendelkezésére, öt-hat játékosa van az én posztomra, de tudom, hogy mi volt, amit rosszul tettem a múltban, és jól tehetek a jövõben ahhoz, hogy játszhassak továbbra is. Tudom, miként lehetek a csapat segítségére, ehhez pedig minden tõlem telhetõt megfogok tenni"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!