Jones: Jó párost alkotunk Rojoval

Phil Jones elégedett az elmúlt hetekben mutatott formájával, és úgy véli, egy állandó páros a Manchester United védelmének tengelyében kulcsfontosságú.


A védõ megbízható teljesítményt szállított a Tottenham elleni, vasárnapi 1-0-s gyõzelem során, ahol a Vörös Ördögök odahaza három nagyon fontos pontot gyûjtöttek be. Tekintve, hogy Chris Smalling és Eric Bailly is hosszabb idõtt töltöttek el sérülés miatt a partvonalon túl, Phil Jones-nak és Marcos Rojonak lehetõsége akadt egy erõs partnerség kialakítására, mely Jose Mourinho dicséretét is kiérdemelte.

Jones úgy véli, hogy kettejük együttmûködése a védelem szívében folyamatosan magasabb szinte ér. Így nyilatkozott az MUTV-nek: "Úgy gondolom, hogy nagyon jól megértjük egymást - ismerem a játékát, õ is az enyémet, jelenleg nagyon jól kiegészítjük egymást és ez talán hosszú ideig is tarthat majd."

A 24 éves játékosnak az elmúlt években számos sérüléssel kellett megküzdenie és csak novemberben tért vissza a pályára, miután egy hónapig térdérüléssel bajlódott. A korábbi Blackburn hátvéd beismerte, nagyon élvezi jelenlegi szériáját a kezdõcsapatban - melyet eltökélt szándéka fenntartani.

 

 

 


A Spurs elleni meccs után a riportereknek így nyilatkozott: "Mindig azt mondtam, hogy ha sikerül sorozatosan mérkõzéseket játszanom és fittnek maradnom, tudni fogom, hogy mire is vagyok képes. Nem az a fajta játékos vagyok, aki össze-vissza futkos. Védekezem, imádok védekezni és szeretem elvégezni a munkám a csapatért. Remélhetõleg a menedzser és mindenki más látja, hogy megpróbálom a legjobb teljesítményem adni a csapatért."

"Még mindig tanulok, 24 éves vagyok, de tudom, hogy fiatalabb nem leszek. Az a titulus, hogy 'fiatal játékos' már többé nem illet engem, oda kell tennem magam és olyan teljesítményeket szállítanom, mint amilyeneket mostanában, és remélhetõleg folytatódik a fejlõdésem és még jobbá válok."

"Nagyon sok mindent elmulasztottam az elmúlt években - szeretnék ebben a szezonban annyi mérkõzésen játszani, amennyin csak lehet."

A Vörös Ördögökre nagyon mozgalmas menetrend vár az ünnepi idõszakban, miután a holnaptól január 2-áig tartó idõszakban játszik a csapat a Crystal Palace, a West Brom, a Sunderland, a Middlesbrough és a West Ham együtteseivel is. Jones ugyan tudja, hogy ezeken a mérkõzéseken a maximális pontszám is begyûjthetõ, figyelmeztetett, hogy egyetlen mérkõzés sem egyértelmû.

"Nyerhetõ mérkõzések, de ez mindig kemény feladat [mindet megnyerni]. A Palace ellen nem lesz könnyû meccsünk szerda este, igazán nehéz ott nyerni, ennek megfelelõen úgy kell játszanunk, ahogy a Spurs ellen tettük, és ugyanúgy is kell védekeznünk Ideje rálépnünk a gázpedálra - teljesen rendben van, hogy beszélünk róla, de ezt most kell megtennünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!