Jones jó teljesítményekkel hálálná meg Mourinho bizalmát

Phil Jones elismerte, a menedzserétõl, Jose Mourinhotól kapott dicséret az egekbe emelte magabiztosságát, ugyanakkor a védõ fenntartja, ezt a nagy bizalmat folyamatos magas szintû teljesítménnyel tudja csak visszafizetni.


A középhátvéd bimbózó kapcsolatot alakított ki Marcos Rojoval a védelem szívében, mióta novemberben visszatérhetett január óta tartó sérülésébõl.

Lenyûgözõ teljesítményei által elismerõ szavak mellett még az utolsó két Premier League mérkõzésén Mérkõzés embere jelölést is értek számára. Jones-t nagy örömmel tölti el, hogy végre elhagyhatta az orvosi szobát és ismét a pályán lehet. A United Review "Boxing Day" mérkõzésre készült kiadásában egy exkluzív interjú keretében felfedte, most már rengeteget foglalkozik a mérkõzésekbõl való renegerálódásával.

"Úgy gondolom ahogy teltek az évek, úgy váltam egyre bölcsebbé a regenerálódást tekintve és felfedeztem, hogy ez milyen fontos is" - mondta a United Review-nak. "Fiatalabb korodban talán azt hiszed, hogy mindent tudsz és a mérkõzések után csak eszel valamit vagy leülsz a PlayStation elé. Most már ezt sokkal komolyabban veszem és odafigyelek a renegerálódásomra, hiszen tudom, hogy a lehetõ legjobb esélyt kell magamnak adnom arra, hogy friss, és olyan fit legyek a következõ mérkõzésre, amennyire csak lehetséges."

 

 

 


A Mourinhoval való közös munkával kapcsolatban Jones így folytatta: "Egyszerûen zseniális. Rengeteg bizalma és hite van bennem, és én remélhetõleg vissza tudom ezt fizetni. Nem az a fajta játékos vagyok, akinek minden edzésen hangoztatni kell, hogy 'zseniális vagy, ilyen vagy, olyan vagy'... viszont mindig nagyon jól esik azt hallani a menedzsertõl és a körülötted lévõ emberektõl, hogy jól teszed a dolgod."

"Egyáltalán nincsenek illúzióim, ebben a játékban az egyik másodpercben még a fellegekben jársz, aztán a következõ pillanatban már fordulhat a kocka, szóval mérkõzésrõl mérkõzésre kell haladnom és folyamatosan fejlõdnöm kell."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!