Rooney beállította Charlton rekordját

Wayne Rooneynak jelenleg már csak egy gólra van ahhoz szüksége, hogy õ egyedül legyen a Manchester United történetének legeredményesebb játékosa, miután szombaton délután betalált a Reading kapujába az FA-kupa 3. fordulójában.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya már 7 perc után megnyitotta a gólgyártást az Old Traffordon aratott 4-0-s gyõzelem során, amellyel beérte az addig egyedül élen álló Sir Bobby Charltont a Manchester United legeredményesebb játékosainak listáján 249 góllal. Rooney a mérkõzés után a BT Sportnak nyilatkozva a mérföldkõ elérésével kapcsolatos büszkeségének adott hangot.

 

"Ez egy büszke pillanat, különösen mert egy olyan hatalmas klubnál sikerült mindezt elérnem, mint a Manchester United. Hihetetlenül megtisztelõ számomra, hogy ennél a klubnál játszhatok, az pedig hogy most már Sir Bobby Charltonnal karöltve állhatok a legeredményesebb játékosok listájának élén elképesztõen büszke pillanat számomra. Remélhetõleg hamarosan már egyedül fogom vezetni ezt az összevetést, de most szeretném kiélvezni ezt a mai napot, hiszen ez hatalmas megtiszteltetés" - kezdte.

 

"Élvezem a játékomat és szerencsére ma sikerült újra betalálnom. Ez a klub hatalmas részét teszi ki az életemnek és tényleg hihetetlen megtiszteltetés, hogy Sir Bobby mellé felnõhettem ebben."

 

 

Rooney számára az sem volt mindegy, hol történik meg a történelmi tett.

 

"Természetesen az ember a saját szurkolói elõtt szeretne rekordot dönteni" - tette hozzá.

 

"Ezen a héten még két hazai mérkõzés vár ránk, úgyhogy remélhetõleg sikerül megszereznem a következõ gólomat valamelyiken. Nagyon örülök a mai napon, de ami még fontosabb, az az eredmény. Rengeteg változtatás volt a kezdõcsapatunkban, de azok a játékosok, akik most bekerültek, ugyanúgy megmutatták, hogy készen állnak, ha szükség van rájuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!