Bevethetõ lesz a duó a Liverpool ellen

A Manchester United menedzsere, José Mourinho közölte az MUTV-vel, hogy remélhetõleg Zlatan Ibrahimovic és Marcos Rojo is rendelkezésére fog állni vasárnap a Liverpool ellen.


Ibrahimovic végig a kispadon ült a múlt szombati, Reading elleni FA-kupa siker során, és úgy volt, hogy kedden a Hull City ellen újra a pályán lesz, késõbb betegség miatt kihagyni kényszerült a Ligakupa elõdöntõjének elsõ mérkõzését.

 

Közben Rojo izomsérülés miatt idõ elõtt elhagyni kényszerült a pályát a Reading ellen, Mourinho azonban közölte az MUTV-vel, mindkét játékos pályára lépési esélyeivel kapcsolatban pozitívan tud nyilatkozni.

 

"Szerintem bevethetõek lesznek" - kezdte.

 

"48 órával a mérkõzés kezdete elõtt ezt még nem tudom megerõsíteni, de szerintem így lesz."

 

 

Vibráló hangulatra lehet számítani az Old Traffordon vasárnap délután, azon a mérkõzésen, amely a szurkolók körében mindig az egyik legjobban várt összecsapása az évnek. Mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján Mourinho elismételte, a szurkolók támogatása minden korábbinál fontosabb egy ilyen élességû összecsapáson.

 

"Az elsõ naptól kezdve megkapom tõlük azt, amit szeretnék" - tette hozzá a portugál menedzser.

 

"Azt akarom, hogy minden korábbinál jobban a csapat mögött álljanak, mert õk támogatnak minket a nehéz pillanatokban; az a legjobb érzés, amikor a rossz eredmények ellenére is velem és a csapatommal vannak a szurkolók."

 

"Most már csak az a kérdés, vajon tudnak valamilyen pluszt nyújtani egy olyan mérkõzésen számunkra, amely nekik is többet jelent, mint a többi. Nagyon jól tudják, mi ennek az összecsapásnak a jelentõsége, ezt pedig éreztetniük kell velünk is a támogatásukon keresztül. Ezt már éreztük az Anfielden is, egyértelmûen éreztük, hogy a Liverpool szurkolóinak ez több, mint egy meccs."

 

"Ezúttal otthon játszhatunk, így nagy többségben leszünk a Liverpool szurkolóihoz képest, úgyhogy tudnak majd valamilyen extrát adni nekünk egy ilyen különleges eseményre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!