Jones sérülése nem súlyos

Phil Jones arra számít, "pár napon belül" újra bevethetõ lesz, miután 55 perc után sérülés miatt elhagyni kényszerült a pályát a Manchester United tegnap esti Hull City elleni döntetlenre végzõdõ bajnokiján.


A középhátvéd vastaps keretében, jobb kezében cipõjével vonult öltözõbe a játékoskijárón keresztül, helyére Chris Smalling állt be csereként. A szurkolók attól tartottak, hogy Jonesra hosszabb kihagyás várhat, de nem kétséges, hogy a játékos szavait most nagy örömmel olvashatják.

 

"Zúzódott a lábfejem, de rendben leszek" - kezdte a MUTV-nek a mérkõzést követõen.

 

"Semmi vészjósló, semmi súlyos, úgyhogy remélhetõleg néhány napon belül jól vagyok már."

 

Jones ítélete a mérkõzés kapcsán nem volt pozitív, a védõ szerint a csalódottság volt uralkodó a United öltözõjében is a gyõzelem elmaradása miatt.

 

"Gyõznünk kellett volna ma este, különösen a tegnapi eredmények ismeretében, amelyek mind a kezünkre játszottak" - tette hozzá.

 

"A mérkõzés elõtt azt mondtuk, ez az esélyünk, hogy nyomást helyezzünk a riválisainkra. Tudtuk, hogy a körülöttünk lévõ csapatok meccseiben benne van a meglepetés lehetõsége, amik be is következtek, mi azonban nem tudtunk élni az ezek által kínálkozó lehetõségekkel. Keserû csalódás ez. Nem meglepõ, hogy a fiúk nagyon oda vannak most az öltözõben."

 

 

Olyasvalakinek, mint Jones, akinek az ellenfél gólszerzésben való megakadályozása a feladata, csak elismeréssel szabad beszélnie egy olyan teljesítményrõl, mint amilyet a Hull City kapusa, Eldin Jakupovic nyújtott, aki számos parádés védéssel tartotta távol kapujától a United támadóit.

 

"Szerintem, ha gólt tudtunk volna szerezni az elsõ 20 percben, akkor nem sok esélye lett volna visszakapaszkodni a Hullnak és helyzetet helyzet hátán kialakítani, miközben mi 1-0-ra vezetünk" - tette hozzá.

 

"De ezt a gólt nem tudtuk megszerezni. A kapusuk valami egészen hõsies védést mutatott be Juan Mata második félidei próbálkozásánál. Ilyenkor nem tehetsz semmit. Ebben a szezonban már számtalanszor elmondtuk, hogy vannak olyan kapusok, akik idejönnek és világklasszis teljesítményt hoz ez ki belõlük. De figyelem, ez ettõl még nem lehet kifogás. Meg kellett volna nyernünk a mérkõzést, amit nem sikerült megtennünk."

 

"Minden, amit tehetünk, hogy most már a Leicester City elleni vasárnapi meccsre tekintünk elõre. Hála Istennek, a következõ meccsünk elég gyorsan jön, és így rendbe rakhatjuk azokat a dolgokat, amiket most nem sikerült."

 

Amikor arról kérdezték, szerinte a Unitednek még elég ideje van-e arra, hogy utolérjék az elõttük álló csapatokat a Premier League-ben, Jones így felelt:

"Természetesen, de rögtön egy adott mérkõzés után az ember még nem tekint ennyire elõre. Csak csalódottságot érzünk ilyenkor a meccs miatt és a dolgok alakulása okán."

 

"Nem hiszem, hogy rosszul játszottunk volna ma este. Jól járattuk a labdát, bejátszottuk az üres területekre, de nem tudtuk megszerezni a gyõzelmet. Ez ugyanaz a történet, amely már néhányszor elõfordult itt az Old Traffordon ebben a szezonban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!