Hírek Fellaini sérülésérõl

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho jelenleg arra vár, hogy többet megtudjon Marouane Fellaini és Eric Bailly sérüléseirõl a Southampton elleni 0-0-s döntetlent követõen.


Fellaini egyenesen az öltözõbe vette az irányt lecserélése után a St Mary's-ben a mérkõzés végéhez közeledve, miután gyorsan váltott pár szót menedzserével, és nagyon úgy tûnt, hogy a térdhajlító izmával van gond.

A belga válogatott játékos sérülése azonnal aggodalomra adott okot, félõ ugyanis, hogy õ is csatlakozott a sérültek listájához az Ajax elleni jövõ heti Európa-liga döntõt megelõzõen, melyet Stockholmban játszanak majd a felek.

"Fellaini a tapasztalataira hagyatkozva azt mondta, hogy nem történt szakadás" - mondta Mourinho az MUTV-nek. "Tapasztalatából fakadóan azt mondta, hogy ez csak egy apróság, de az ilyen apróságok olykor súlyosak is lehetnek. Várjunk ezzel holnapig, de ettõl függetlenül a játékra szüksége volt."

"Nem tudtam megvédeni ettõl, hiszen játszania kellett. Nem játszott három mérkõzésen keresztül az eltiltása miatt. A játékosoknak nemcsak pihenõre, de játékra is szükségük van. Nem szerepelt sokat, így játszania kellett. Nem hibáztatom magam, vagy a döntésünket, de a sérülés mértékét illetõen várnunk kell."

 

 


A médiának adott egy másik interjújában Mourinho így folytatta: "Azért küldtem be Juan Matát, hogy lezuhanyozzon. Nem szeretnék semmit sem kockáztatni. Csak egy ütközés volt. Egyáltalán nem áll fenn probléma vele kapcsolatban. Fellaininek korábban már volt egy szalagszakadása karrierje során, és elmondta, nem gondolja, hogy ez az lenne. Csak annyit mondott, hogy a térdhajlítójában kisebb fájdalmat érez. Alapvetõen, ha hiszünk és bízunk Marouane megérzéseiben, akkor rendben kell, hogy legyen."

A menedzser a Sky Sports-nak megerõsítette, hogy Bailly annak ellenére, hogy végigjátszotta a mérkõzést, szintén megsérült.

"Az a játékosunk, akinek kisebb problémája van, annak lehet is" - tette hozzá. "Eric-rõl van szó, nála ez nem akkora gond, hiszen [eltiltás miatt] nem játszik a döntõben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!