Neville: Mourinho küldetése

A Manchester United egykori játékosa és edzõje, Phil Neville kíváncsian várja, milyen új arcokat igazol a nyáron a klub és meggyõzõdése, hogy Jose Mourinho olyan csapatot épít, mely képes harcolni a bajnoki címért.


Neville az MUTV-nek nyilatkozva elmondta, szerinte Mourinho egy olyan küldetésen van, mely az elõzõ évi sikereken túl a bajnoki cím felé vezetheti a gárdát, miután korábban már háromszor is megnyerte a Premier League címét a Chelsea-vel.

 

"Nagyon várom" - felelte az angol válogatott egykori játékosa, amikor a következõ szezonról kérdezték. "Ragyogó szezon volt az elõzõ, ami jól zárult az Európa-ligával."

 

"Most azt figyeljük, kit igazol Jose, mert ha megnézed a top hatot, szerintem mindegyikük erõsödik majd. A Unitednek is erõsödnie kell és érdekes lesz látni, melyik csapat erõsödik a leginkább."

 

"Minden alkalommal, amikor ránézek a lapokra, újabb játékost boronálnak össze a manchesteriekkel, de biztos vagyok abban, hogy Mourinho sikert hoz, mint ahogy tette tavaly és végül - remélhetõleg - visszahozza a bajnoki címet Manchesterbe."

 

 

"Ha megnézzük az Old Traffordon játszott döntetleneket, melyeknek ha a 90 százaléka gyõzelemmé vált volna, a United a bajnoki címért harcolt volna. Ha képesek lesznek erre idén, akkor szerintem a trófea visszatér Manchesterbe."

 

"Optimista vagyok. A csapat helyes irányba halad és a Ligakupa és az EL megnyerése önbizalmat ad a menedzsernek és a játékosoknak, amit a következõ szezonban a Bajnokok Ligájába és a bajnokságba visznek be."

 

"Nehéz szezon lesz, hiszen mindenki költekezni és javulni fog. A Vörös Ördögöknek is javulniuk kell, mivel tavaly nem voltak benne az elsõ négyben. Még ha nagy falatnak is tûnhet, Jose meg akarja nyerni a bajnokságot. Nem éri be kevesebbel."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!