Mkhitaryan elégedett az új igazolásokkal

Henrikh Mkhitaryan szerint az idén nyáron érkezõ játékosok sokkal erõsebbé tették a Manchester United keretét.


Az örmény válogatott labdarúgó azután nyilatkozott, hogy a United három fõ nyári igazolásából ketten, nevezetesen Romelu Lukaku és Nemanja Matic a West Ham elleni 4-0-s Premier League nyitányon szemet gyönyörködtetõen játszottak.

A 75 millió font ellenében érkezõ Lukaku két góllal vette ki a részét a gyõzelembõl, míg a bajnoki címvédõ Chelsea-tõl 40 millió fontért vásárolt középpályás, Matic kiérdemelte teljesítményével a mérkõzés emberének járó díjat.

A harmadik új játékos, a 31 millió fontért klubot váltó védõ, Victor Lindelöf azonban nem szerepelt a meccsnapi keretben, ugyanis Jose Mourinho több idõt szeretne biztosítani számára a beilleszkedéshez.

Mkhitaryan kezdõként lépett pályára, ebbõl adódóan jó rálátása volt Lukaku és Matic teljesítményére, viszont úgy gondolja, mindhárom játékos jó benyomást tett eddig új klubjuknál.

Amikor Matic-ról kérdezték, így felelt: "Nem csak Matic-ot kell megemlítenünk."

"A másik két igazolásunk is említést érdemel, Lindelöf és Lukaku is. Õk ketten szintén nagyon jó játékosok."

"Az én nézõpontom szerint õk tipikus Manchester United játékosok."

"Matic hatalmas munkát végzett a pályán. Megpróbált minden egyes labdát visszaszerezni. Védekezésben hatalmasat nyújtott."

"Lukaku meglõtte a góljait, Lindelöf számára pedig még mindig ott az idõ, hogy megmutathassa magát. Azt szeretném mindezzel mondani, hogy mindannyiuk jó igazolás volt a csapatnak, és nagyon sokat fognak majd segíteni nekünk."

 

 

 


Matic tekintélyt parancsoló jelenlétet hozott a United középpályájára, és a 29 éves játékos úgy tûnik kiváló kondíciónak örvendhet.

Amikor arról kérdezték, meglepte-e, hogy a United el tudta csábítani Matic-ot a Chelsea-tõl, így folytatta: "Tényleg meglepett a dolog."

"Ugyanakkor boldogsággal tölt el, hogy immáron sorainkban tudhatjuk õt."

Az elmúlt szezonban a United begyûjtötte a Ligakupa és az Európa-liga trófeáit is, és a Vörös Ördögök háza táján az elmúlt évek gyengébb teljesítményeit követõen ismét abban reménykednek, hogy begyûjthetik a Premier League aranyérmét.

"Játékosként mindig érnek hullámhegyek és völgyek, és ez igaz a klubokra is" - tette hozzá Mkhitaryan.

"Az elmúlt években a klub kisebb mélypontokon esett át, viszont a tavalyi szezontól, és az ideitõl kezdve remélem, hogy felfelé vezet az utunk."

"A lehetõ legjobban fogunk teljesíteni, hogy visszaemeljük a klubot arra a szintre, ahol elõtte volt."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!