Matic búcsúüzenete a szurkolóknak

Nemanja Matic 190. mérkőzésére készül a Manchester United színeiben, ami egyben az utolsó is lesz számára Vörös Ördögként, ennek apropóján pedig ígéretet tett arra, hogy a Manchester United visszatér oda, ahova tartozik.


A szerb középpályás a múlt hónap során jelentette be, hogy távozik a rekordbajnoktól miután 5 évet töltött az Old Traffordon. Matic már elbúcsúzott a hazai közönségtől a Brentford ellen 3-0-ra megnyert találkozó során, lecserélésekor pedig vastapsot kapott. A manutd.com nemrég leült egy utolsó beszélgetésre Nemanjaval, aki úgy érezte, hogy még egy személyes búcsúüzenetet szeretne küldeni a szurkolóknak, melyben a köszönetnyilvánításon kívül türelmüket is kérte az új korszakban, Erik ten Hag vezetésével.

 

"Nos, én csak szeretném megköszönni a fantasztikus támogatást" - mondta Matic, amikor megkérdezték, hogy szeretne-e búcsúüzenetet hagyni. "Tudom, hogy volt néhány nehéz szezonunk, de szeretném, ha a szurkolók tudnák, hogy mindent megteszünk az edzőpályán és a United biztos, hogy visszanyeri régi fényét. Eltart majd egy ideig, de visszanyeri. Támogassátok továbbra is a csapatot, maradjunk együtt."

 

Matic munkájának elismeréseként az utolsó Old Traffordon lejátszott találkozóján vastaps kíséretében hagyta el a pályát lecserélésekor. A szerb úgy gondolja, hogy igyekezett mindig a lehető legmagasabb szinten képviselni a csapatot, mióta 2017-ben megérkezett a Chelsea-től és úgy érzi, hogy a szurkolók ezért tisztelik őt.

 

"Úgy gondolom, hogy a szurkolók elismerik azt, amit a pályán csináltam és igyekeztem a pályán kívül is mindig jó példát mutatni. Igyekeztem egy United játékoshoz méltó módon mindig, mindehol megfelelően cselekedni, mert tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent ez a címer a szurkolóknak, ezért pedig nem csak a pályán kell példamutatónak lenni."

 

"Azt hiszem ezt ők is felismerték bennem és ezért kaptam a tapsot, amikor lecseréltek."

 

 

A Nemanjaval folytatott beszélgetés teljes manchesteri pályafutását felölelte. Szó volt megérkezéséről, debütálásáról, Ole Gunnar Solskjaerról és arról is, hogy milyen volt a COVID járvány idején játékosnak lenni. Megkérdeztük az edzéseken való szabályok betartásáról és arról is, hogy hiányozni fognak-e neki a csapattársai. Válasza alapján pedig az derül ki, hogy a United egy igazi család a színfalak mögött is.

 

"Hiányozni fognak a játékostársak, illetve nem csak ők, hanem a körülöttünk lévő személyzet is a szertárosoktól kezdve az orvosokig bezárólag mindenki. Nem akarok senkit elfelejteni."

 

"Fantasztikus emberek dolgoznak a Unitednél, akik tiszta szívvel végzik munkájukat a klubért. Igaz ők a kamerák mögött állnak, de nagyon fontos részei az egésznek. Nagyon szeretik ezt a klubot és ez csodálatos."

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem volt velük dolgozni és az biztos, hogy örökre a barátaim maradnak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!