Pereira a Valenciánál folytatja

A Manchester United középpályása, Andreas Pereira a spanyol Valenciához került a teljes szezonra.


A 21 éves játékos kölcsönvétele egy nappal az angol átigazolási piac zárása után valósult meg, hiszen a spanyol transzferablak 24 órával tovább tartott.

 

Pereira a tavalyi szezont kölcsönben a Granadánál töltötte és bár a klub kiesett a spanyol élvonalból, a játékos remek szezont futott. Nyáron bekerült a Vörös Ördögök felkészülési mérkõzéseket játszó keretébe és pályára is lépett az LA Galaxy, a Real Salt Lake, a Real Madrid, a Barcelona, a Valerenga és a Sampdoria ellen, az augusztusi bajnokikon nem kapott lehetõséget.

 

A fiatal labdarúgó ott volt Szkopjéban, ahol a manchesteriek a Real Madrid elleni UEFA Szuperkupa mérkõzést játszották, ám nem utazott el a Swansea otthonába, míg a West Ham és a Leicester elleni gyõzelmeket is csupán az Old Trafford egyik páholyából nézte.

 

 

Jose Mourinho Pereirának és más játékosoknak is ígéretet tett, mondván a sûrû szeptember alatt több játékosnak tud adni több játékpercet.

 

"Nagyon boldog leszek, amikor elkezdõdik a Bajnokok Ligája és a Ligakupa" - nyilatkozta Mourinho. "Hiszen akkor több mérkõzés lesz, több lehetõségem arra, hogy minden játékosomnak megadjam azt a játékidõt, amit érdemel."

 

"Lehet, hogy nem játszottak annyit, amennyit szerettek volna, de mindannyian türelmesek és várják a lehetõséget arra, hogy fontos tagjai legyenek a csapatnak."

 

Pereira eddig 13 tétmérkõzésen szerepelt a United színeiben és egy gólt szerzett.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!