Rashford és Jones is edzett

José Mourinho tanítványai ma a sajtó nyilvánossága előtt vettek részt edzésen az Aon Training Complexben, készülvén a szombati Tottenham Hotspur elleni rangadóra.


Ott volt az edzésen résztvevők között Marcus Rashford is, annak ellenére, hogy több sajtóorgánumban is arról lehetett olvasni, hogy játéka kérdéses hétvégén az Old Traffordon, miután a keddi Swansea City ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa mérkőzésen lecserélték a második félidőben.

 

 

Szintén ott volt a fotósok és az MUTV kamerái előtt zajló gyakorláson Phil Jones, aki a múlt hétvégi, Huddersfield Town elleni bajnokin hagyta el idő előtt a pályát sérülés miatt, a hét közben pedig csak a kispadon ült Walesben. 

 

Egy másik nemrég megsérült védőjátékos, Eric Bailly is részese volt a nyilvános edzésnek. Az elefántcsontparti válogatott játékos szeptember vége, a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli Bajnokok Ligájában aratott győzelem óta nem léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben, de Mourinho már a Huddersfield-meccs előtt nyilatkozva bejelentette, hogy erre a hétre várják visszatérését.

 

 

Eközben a szombati ellenfél Sarkantyúsoknál egy teljesen felforgatott csapat lépett pályára szerdán este a West Ham ellen, ahol a csapat sztárjátékosa, Harry Kane még a meccsnapi keretből is kimaradt.

 

Amikor menedzserüket, Mauricio Pochettinot a 3-2-es vereséggel végződő találkozó után erről is kérdezték, így felelt:

"Át kell gondolnunk még a csapatunk összeállítását, mert a West Ham United ellen különböző okoknál fogva rotációra voltunk kényszerítve. Még meglátjuk mit hoz az előttünk álló egy-két nap."

 

Újságírók rákérdeztek konkrétan Kane személyére is, amire így válaszolt:

"Meglátjuk, majd meglátjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur

Premier League 10. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!