Pereira maradna kölcsönben a szezon végéig

Andreas Pereira, a Manchester United középpályása szeretne a szezon végéig kölcsönben maradni a Valencia együttesénél.


Miután a szezon előtti, amerikai felkészülési túrán folyamatos játéklehetőséghez jutott, a 21 éves játékos azon döntése, hogy kölcsönben tölti az idei szezont a La Ligában szereplő együttesnél, igencsak "csalódottá" tette Mourinhót.

 

A menedzser korábban felfedte, a klubnak opciós joga van visszahozni középpályását az Old Traffordra januárban.

 

Pereira remek szezonkezdetnek örvendhet a Mestallában, ugyanis 11 mérkőzést követően csapata négy ponttal előzi meg a Real Madridot, és szeretne a szezon végéig maradni kölcsöncsapatában.

 

"Ezt már fejben eldöntöttem, szeretnék itt maradni, segíteni a Valenciát júniusig. Ezzel a gondolattal érkeztem a csapathoz" - mondta a Super Deportes-nek.

 

"Tudom, hogy a kölcsönszerződésemben szerepel ez a záradék, ennek alakulása kapcsán most várnom kell. Az eszem azonban csak a Valencia körül forog, maradni szeretnék."

 

 

"Fontos, hogy azért játszom, hogy fejlődjek, jobbá váljak és segítsek a Valenciának. Nagyon nehéz lenne a szezon közepén visszatérni a Unitedhez, és a jelenlegi fejlődésem folytatni."

 

A United akadémiai neveltje továbbá annak lehetőségét sem zárta ki, hogy a szezon végén lejáró kölcsönszerződését követően is maradna a Valenciánál.

 

Amikor arról kérdezték, a jelenlegi szezont követően maradna-e a Valenciában, így felelt: "Persze, ez egy nagyon jó lehetőség a számomra, remek lenne. Boldog vagyok a Valenciában."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!