Giggs a tartalékoknak segít

Ryan Giggs segít a Manchester United tartalékcsapatának abban, hogy minél jobban sikerüljön felkészülni a Premier League International Cup sorozat mérkőzéseire.


A Vörös Ördögök a Swansea elleni, 2-1-es sikerrel záródó meccsel kezdték meg a csoportkört, Giggs pedig megosztotta ismereteit Ricky Sbragia srácaival annak érdekében, hogy megpróbálja segíteni őket a kitűzött cél elérésében.

 

James Wilson - aki Giggs ideiglenes menedzseri időszakában bemutatkozhatott a felnőttek között még 2014-ben - szerezte mindkét találatot a Hattyúk ellen, ám ezután kevésbé ismerős ellenfelek következnek majd a csapat számára a Bilbao és a Celtic személyében.

 

Az előző szezonban a csapat a csoport élén végzett, megelőzve a Middlesbrough-t, a Sparta Prague-t és a Villarrealt, majd a kieséses szakaszban a későbbi győztes FC Porto búcsúztatta a manchesteri alakulatot.

 

 

"Az elmúlt héten velünk volt Giggsy, hogy a Premier League International Cupról beszélgessünk" - nyilatkozta Joe Riley az MUTV-nek. "Más csapatokkal fogunk játszani, így mások lehetnek a felkészülések és maga a játék is."

 

"A felkészülés része annak, ahogyan nekimegyünk egy meccsnek, ahogyan a pályán kezelünk bizonyos dolgokat, hiszen lehet taktikus meccs, vagy épp inkább fizikális. Fel kell készülnünk mindenre, ami szembe jön velünk."

 

"Néhány hete Ryan eljött hozzánk, elmesélte, mit nyert a klubbal, emlékeztetett az európai focira meg ilyenekre, ami nagyon jó volt" - nyilatkozta ezt már Callum Gribbin. "Micsoda játékos volt, micsoda pályafutása volt - mindig meg kell hallgatni az ilyen játékosokat."

 

"Látni ilyen játékosokat és edzőket, őrületes dolog" - mondta DJ Buffonge. "Olyanokat, mint Nicky Butt, vagy először látni Ryan Giggs-et. Nagyon kedves és támogató volt, jó tanácsot adott nekem. Azt érzem, a klub körül találkozhatok Butty-val, Giggsy-vel és tanácsot kérhetek tőlük."

 

"Noha Ryan nincs ott edzéseken, tudom, hogy bármikor szentel időt rám és segít nekem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!