Lindelöf és Mata már a derbire tekint

Juan Mata és Victor Lindelöf is már nagyon várja a hétvégi, Manchester City elleni városi rangadót az Old Traffordon.


Miután kedden este a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé segítette a Vörös Ördögöket a CSZKA Moszkva 2-1-es legyőzésében való hathatós közreműködésével, Mata felfedte, mostantól a Premier League, és azon belül is a vasárnapi szuper rangadó van a csapat figyelmének középpontjában.

 

"Lesz most néhány mérkőzésünk a Premier League-ben, amíg legközelebb a Bajnokok Ligájában lesz jelenésünk, úgyhogy most a bajnokság van a figyelmünk középpontjában - ez egy kulcsfontosságú időszak lesz számunkra" - kezdte Mata az oroszok ellen megnyert meccset követően a MUTV-nek.

 

Mata szerezte a United győztesgólját, a két csapat legutóbbi, Álmok Színházában rendezett összecsapásán, amely akkor Ligakupa továbbjutást ért számukra, és reményei szerint ezúttal újabb fontos győzelem vár majd rájuk.

 

 

"A következő egymás elleni meccsünk a szokásosnál is különlegesebb lesz, mivel az első helyezett csap majd össze a másodikkal, és ha sikerül otthon tartanunk a három pontot, akkor azzal közelebb tudunk hozzájuk kerülni" - tette hozzá a spanyol középpályás.

 

Eközben a svéd bekk, Victor Lindelöf pályafutása első manchesteri derbijére készülhet azóta, hogy a nyáron átigazolt a Benficatól, aki szerint "hatalmas" mérkőzésre van kilátás.

 

"Nagyon izgatott lennék a derbi okán, ha játéklehetőséget kaphatnék" - kezdte a 23 éves védő.

 

"Most ebben a pillanatban csak nagyon örülök a győzelmünknek és hogy első helyen végeztünk a Bajnokok Ligája csoportunkban, de holnap már a következő mérkőzésünk fog a fejemben járni. Hatalmas mérkőzés lesz, amelyet már mindannyian nagyon várunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 16. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!