Évi 18 millió font Sancheznek

A Sky Sports News szerint a United kész 35 millió fontos ajánlatot tenni Sanchezért a rivális City előtt, akik nyár óta akarják leigazolni őt.


A United magabiztos azt illetően, hogy képesek teljesíteni mind az Ágyúsok, mind Sanchez igényeit és a mester, Arsene Wenger elismerte, hogy a játékos 48 órán belül távozhat.

 

Mivel a City nem hajlandó 20 millió fontnál többet fizetni egy olyan játékosért, akinek a szerződése nyáron lejár, és nem fizetnének többet, mint az aktuális csillagnak, Kevin de Bruyne-nek, így a United boldogan kifizetné a 35 milliós kért összeget, ötöt az ügynöknek és több, mint tizennyolcat évente a játékosnak.

 

Egy forrás nyilatkozta a Sky Sports News-nak, hogy a City-nek meg van mindene, de felhagytak a játékos leigazolásával, miután 60 millió fontot ajánlottak nyáron, azonban Sanchez nem érkezett, mert az Arsenalnak nem sikerült elcsábítani Thomas Lemart a Monacóból.

 

 

Az Arsenal szintén előnyben részesíti, hogy Sanchez az Old Traffordra költözzön, mert a United kész bevonni az üzletbe Henrikh Mkhitaryan játékjogát.

 

A menedzser, Arsene Wenger nagy rajongója a támadó középpályásnak, akit nélkülöz idén José Mourinho, hiszen már megpróbálta leigazolni őt a Borussia Dortmundtól 30 millió fontért, mielőtt csatlakozott a csapathoz 2016-ban.


Miután Sanchez kihagyta a 2-1-re elveszített Bournemouth elleni találkozót vasárnap, Wenger ezt nyilatkozta: "Megtörténhet ma, vagy holnap, vagy egyáltalán nem."


"Ezért nem akartam, hogy ma elutazzon velünk. Alexisnek játszania kellett volna, de ez egy nehéz időszak neki. Teljesen elkötelezett volt eddig."

 

"Elmehet ma, vagy holnap, vagy nem, de el fog dőlni 48 órán belül. Válaszút előtt áll, így úgy döntöttem nem hozom el ma. Ez nem azt jelenti, hogy nem akart játszani."


Skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Stoke City

Premier League 23. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!