Hivatalos: Mkhitaryan az Arsenalhoz igazolt

Másfél év után véget ért Henrikh Mkhitaryan karriere a Manchester Unitednél, és Alexis Sanchezzel helyet cserélve az Arsenalhoz igazolt.


Az örmény válogatott játékos 2016 júliusában csatlakozott a Vörös Ördögökhoz a német Borussia Dortmund együttesétől, majd a következő hónapban a Leicester City ellen 2-1-re megnyert Community Shield döntőben be is mutatkozhatott a Wembleyben. 

 

Ez volt a 29 éves játékos első és egyben egyetlen teljes manchesteri szezonjának első trófeája, amelyet a tavasszal még két kupagyőzelem követett (Ligakupa, Európa-liga).

 

 

A középpályás minden sorozatot figyelembe véve 63 mérkőzésen lépett pályára a csapatban, amelyek során 13 gólt szerzett. Legutolsó meccse a Manchester United mezében január 5-én, az Old Traffordon volt, amikor az FA-kupa 3. fordulójában a Derby County-t győzték le.

 

"Szeretnék sok sikert és boldogságot kívánni Henrikhnek, amelyeket biztos vagyok benne, hogy el is fog érni. Ő egy olyan játékos, akit soha nem fogunk elfelejteni, különösen az Európa-liga megnyeréséért tett erőfeszítéseiért" - mondta José Mourinho.

 

A klubnál minden osztja Mourinho érzéseit, és minden jót kívánnak Henrikhnek a jövőre nézve!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!