Tanner és Dunne is profi szerződést írt alá

Max Dunne és George Tanner is aláírta élete első professzionális szerződését a Manchester Uniteddel.


A 18 éves, blackpooli Tanner [a fő hírképen - a szerk.] egy tehetséges szélső, aki igen hatékony volt szélső középpályásként is, mielőtt a klub edzői stábja szélső védőt faragott volna belőle az Aon Training Complexben. 

 

Az angol U17-es és U18-as válogatott játékos ebben a szezonban az Ifjúsági Bajnokok Ligájában is szerzett már tapasztalatot, hozzásegítve Nicky Butt együttesét a februári, szerb Brodarac elleni play-offhoz.

 

Tanner a 2016/17-es idényben 27 mérkőzésen lépett pályára az akadémiai csapatban, edzője, Kieran McKenna pedig rendszeresen részesíti dicséretben sokoldalúsága és karaktere okán.

 

Max Dunne

 

A 18 éves Dunne helyi fiú, aki a legutóbbi, Stoke City elleni 4-2-es győzelem alkalmával a védelem tengelyében nyújtott kiemelkedőt és szeretne tovább fejlődni McKenna irányítása alatt, aki szerint "kemény, agresszív védő, aki jól fejel". 

 

Nem a két ifjú titán az első, akiket a Vörös Ördögök az utóbbi időben hosszabb távra is magukhoz kötnek, hiszen az elmúlt hónapok során Angel Gomes, Aidan Barlow, Aliou Traore és Arnau Puigmal is profi szerződést írt alá az Old Traffordon.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!