Mourinho: A Newcastle esélytelen, hogy kiessen

Jose Mourinho szerint a Manchester United vasárnapi ellenfele jövőre is a Premier League-ben fog szerepelni.


A portugál menedzser egy trükkös mérkőzésre számít vasárnap a St James' Parkban - ahol még nem sikerült diadalmaskodnia.

 

"Azt gondolom, hogy ez az egyetlen ilyen stadion. Vagyis a Huddersfieldé is, viszont ott csak egyszer játszottam" - mondta Mourinho. 

 

"Őszintén, azt gondolom, hogy igen nehéz [a Newcastle stadionjában]. Mindig gyönyörű, de nehéz meccseket játszottam ott."

 

"Szeretek oda menni és szeretem azt az érzést, hogy Mr [később Sir Bobby] Robson otthonába megyek. Remek a stadion és a légkör."

 

"Egy lelkes közönségről van szó, kedvelem a Geordies-t."

 

"Viszont... Nem tudtam még nyerni ott."

 

"Néhány alkalommal döntetlent játszottam és kikaptam. Remélem, hogy a vasárnapi eredmény más lesz, de tudom, hogy a játék karakterisztikája nem fog változni."

 

 

A hétvégi meccs előtt a United a tabella második helyén foglal helyet, míg a Newcastle csupán egy pontra van a kiesőzónától. 

 

Mourinho hozzátette: "Úgy gondolom, hogy jó csapatuk van és az átigazolási piacon is jól szerepeltek, megszerezték Kenedy-t és Slimanit. Ezt a két játékost nagyon jól ismerem, ők azok, akik képesek tökéletesíteni a csapatot."

 

"Benitez tudja, hogy hogyan szerezzen pontokat, tehát szerintem nehéz összecsapás lesz."

 

"Ha azt kérdeznék tőlem, hogy a Newcastle jövőre a Championshipben szerepel-e, akkor a válaszom egyértelműen az lenne, hogy 'esélytelen'."

 

"Szerintem tudják, hogy miként szereznek pontokat és maradnak a ligában."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!