A hangadó: Dénes Tamás

A presztízse adja a legnagyobb tétjét a manchesteri derbinek - mondta Dénes Tamás sportújságíró a manutdfanatics.hu-nak.


A városi rangadónak ad otthont szombaton magyar idő szerint este fél héttől a manchesteri Etihad Stadion. 

 

Dénes Tamás, az InfoRádió sportrovatvezetője szerint a hét elején még esélyesebbnek számított a Manchester City, aztán a hétközben változott a helyzet. Pep Guardiola együttese ugyanis 3-0-ra kikapott a Liverpooltól a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A visszavágót jövő kedden rendezik.

 

Visszatérve a derbire: a futballtörténész szerint a katalán menedzsernek most azon kell elgondolkoznia, hogy négy napon belül mely játékosaira számíthat ezen a két fontos mérkőzésen. 

 

"A mostani derbi a bajnokság kimenetelét nem befolyásolja, hiszen amennyiben a Manchester City győzni tud, úgy az angol labdarúgó Premier League idei szezonját is megnyeri. Ha nem most, majd a következő héten nyeri meg a bajnokságot” - fogalmazott Dénes Tamás.

 

Dénes Tamás a honlapunknak elmondta: a Manchester United jó helyzetben van, a portugál menedzsernek semmit nem kell kockáztatnia.

 

„José Mourinho nem fog nyílt sisakkal támadni a City ellen. Ha a United elmúlt időszakbeli idegenbeli meccseit nézzük, úgy ezúttal akár egy döntetlennel is kiegyezne” - véli az InfoRádió sportrovatvezetője.

 


Paul Pogba, a Vörös Ördögök hatosa egyre többet ül a kispadon. A sajtó fel is kapta a témát, egyre többet cikkeztek a távozásáról. A francia középpályás azonban cáfolta a pletykákat. Dénes Tamás úgy látja, hogy a válogatott játékos nem kap olyan kivételezett helyzetet, mint amilyenre a világ egyik legdrágább játékosa számíthatna.


„Pogba talán a United legkreatívabb középpályása, amellett pedig az angol futballtörténelem legdrágább játékosa, mégsem játszik elég jó formában. Az idei szezonban 3 gólja és 9 gólpassza van, ennek tükrében érthető a portugál menedzser döntése” - mondta a futball szakíró.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!