Darmian közel a Juventushoz

Az olasz hátvéd átigazolása szinte biztosra vehető.


Nagyjából egy hete, a Tuttosport egy olyan játékos listát publikált, amelyen csak olyan focisták szerepelnek, akiket szóba hoztak a Juventusszal, majd mindegyik játékos neve mellett szerepelt egy százalékos arány, amely arra utalt, hogy mekkora esély van arra, hogy az adott illető a Zebráknál fogja folytatni a karrierjét. 

 

Miután Olaszországban már hónapok óta arról lehet hallani, hogy a United játékosát meg fogja szerezni a Juventus, Matteo Darmian átigazolásának 90% esélyt adtak.

 

 

A Tuttosport pénteki számában, ez a szám már 95% volt, ugyanis az olasz újság szerint az üzlet hamarabb létrejöhet, mint gondolnánk.

 

Ebben az is közrejátszhat, hogy Giuseppe Marotta, a Juventus igazgatója csütörtökön azt mondta, nem tagadja, hogy érdeklődnek Darmiant iránt, a Tuttosport azóta pedig azt próbálja eladni, hogy a klub olasz játékosokat szeretne venni, amit alátámaszt az a tény, hogy Matteo után a Genoa kapusa, Mattia Perin is felkeltette a Juve figyelmét.

 

Perin átigazolásának 90% esélyt adtak, az összes Juventusszal szóba hozott játékos közül pedig csak egyetlen játékos neve mellett szerepel magasabb százalék, mint Darmiané, ő hamarosan szabadon igazolható Emre Can.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!