Giggs: Bale egy Manchester United játékos

A walesi szövetségi kapitány szerint Gareth Bale remek választás lenne a Manchester United számára.


Ryan Giggs szerint Gareth Bale egy Manchester United típusú játékos - ráadásul a pletykák szerint Jose Mourinho is szeretné őt megszerezni idén nyáron.

 

Miután a walesi szélső kifejezte frusztrációját a spanyol csapattal kapcsolatban, ezért olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint Bale távozni szeretne a Real Madridból.

 

Ed Woodward már hosszú ideje szeretné megszerezni a 28 éves játékost, ráadásul Mourinho is nagy csodálója a szélsőnek.

 

A nyár folyamán a United konkrét lépést is tehet Bale leigazolásáért, azonban Zinedine Zidane távozása a Real Madrid éléről teljesen megváltoztathatja a játékos terveit, hiszen az újonnan kinevezett Julen Lopetegui terveiben lehet, hogy állandó szerephez fog jutni.

 

A walesiek szövetségi kapitányát is megkérdezték az esetleges transzferről, aki a következőket mondta: "Egy boldog United szurkoló lennék, az biztos. Úgy gondolom, hogy ő egy Manchester United játékos. A szurkolók imádnák őt."

 

 

"Nagy kedvenc lenne a szurkolók körében, viszont jelenleg egy olyan csapatnál van, amely három BL-t nyert egymás után. Mi oka lenne a távozásra?" - mondta Giggs a South China Morning Postnak.

 

Woodward 2013-ban már megpróbálta megszerezni Bale-t a Tottenham csapatából, azonban a szélső a Real Madridot választotta és 85,3 millió fontért a világ legdrágább játékosának számított akkor.

 

A United azóta minden nyáron megkörnyékezte a játékost, azonban ő mindig úgy döntött, hogy megharcol a helyéért a spanyol fővárosban.

 

"Úgy gondolom, hogy az utóbbi három évben mindig voltak tárgyalások Gareth leigazolásával kapcsolatban. Szerintem jó helyen van jelenleg, viszont természetes, hogy játszani szeretne" - nyilatkozta Giggs.

 

"Az elmúlt szezonban eléggé frusztrált volt, amelyet meg is értek, viszont biztos vagyok benne, hogy mielőtt döntene a jövőjét illetően, meg fogja várni az új menedzser terveit, melyben lehet, hogy fontos szerepet kapna."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!