Giggs: Működhet a Pogba-Fernandes középpálya

Ryan Giggs szerint a két játékos egyéni képességei lehetővé teszik, hogy egymás mellett szerepeljenek a Manchester United középpályáján.


Fernandes januári érkezésekor Pogba éppen bokasérülése miatt volt az oldalvonal mellé száműzve, a portugál pedig azonnal hatással volt a Premier League-re, közönségkedvenccé válva az Old Traffordon, aki nyolc pályára lépése után három gólt és három gólpasszt jegyez a neve mellett.

 

Ole Gunnar Solskjaer a június 17-i Premier League szezon(újra)kezdéskor már a teljesen felépült francia középpályásra is támaszkodhat.

 

 

Giggs a The Race - Wheels for Heroes virtuális adománygyűjtő versenyt megelőzően beszélt arról, hogy a két középpályás képes kiegészíteni egymást. Az adománygyűjtés célja elegendő összeg összegyűjtése, hogy új kölcsönkerékpárokat tudjanak az NHS munkatársainak biztosítani, ezzel is segítve őket abban, hogy biztonságosan eljuthassanak munkahelyükre a COVID-19 pandémia idején.

 

"Nem lehet válaszolni arra, hogy passzolni fognak-e egymáshoz mindaddig, amíg nem látjuk őket együtt játszani. A jó játékosoknak képesnek kell lenniük arra, hogy más jó játékosokkal együtt játszanak, de egyelőre ki kell várnunk. Mindketten magas minőséget képviselnek, és az fog dönteni, hogy képesek-e egymást kiegészíteni."

 

Giggs elégedett Fernandes teljesítményével, és hogy visszahozta az izgalmat az Old Traffordra, de amellett érvelt, hogy korai még a hatását a United klubikonjával, Eric Cantonával összehasonlítani.

 

 

"Ole eddig remekül igazolt, nem csak jó játékosokat, de jó embereket is. Fernandes érkezése mindenkinek adott egy lökést, ami izgalmas véghajrát fog biztosítani a szezonnak."

 

"Korai még olyan játékosokkal összehasonlítani, akik megérkeztek és rögtön hatással voltak a csapatra, [mint például Eric Cantona] de kétségkívül remekül kezdett."

 

"Rögtön beilleszkedett és azonnal jobbá tette a körülötte lévő játékosokat. Mindig ezért imádkozol, ha egy új igazolás érkezik. Jó srácnak néz ki, aki a klubért akar játszani. Egy izgalmas karakter, aki amint megkapja a labdát, rögtön meg fog próbálni vele bizonyos dolgokat, amik ha nem jönnek be, újra próbálkozni fog, amit remek látni."

 

"Mindenkinek adott egy lökést maga körül, beleértve a stábot és a szurkolókat is. Pozitív a kezdet, de hosszú még az útja."

 

'Ighaloban ott az X'

 

 

Giggs örömmel értesült arról, hogy a Manchester United sikeresen megállapodott Odion Ighalo kölcsönszerződésének a meghosszabbításáról a Shanghai Shenhuával múlt héten, amivel a csatár 2021 januárjáig marad a klubnál.

 

A korábbi United középpályás szerint Ighalo egy valódi középcsatár attribútumait biztosítja Solskjaer számára, amiből a többi támadó hiányt szenved.

 

"Ő más típusú játékos. Egy valódi középcsatár, míg a többiek inkább a pálya szélén tudnak jobban teljesíteni" - mondta.

 

"Amikor nem kezdő, a padról beállva is valami extrát ad a játékhoz. A középcsatárok mindig gólt akarnak szerezni, és ő mindenhol ezt tette, ahol eddig szerepelt. Örülök, hogy maradhat, mert remekül teljesített. Rögtön hatással van a játékra, amint a pályára lép."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!