Mourinho: Vicces Klopp pálfordulása

José Mourinho szerint a Liverpool nyári költekezése a Premier League megnyerésével kapcsolatos, rájuk nehezedő hihetetlen nyomás leképeződése, Jürgen Klopp megváltozott átigazolási politikáját pedig "viccesnek" tartja.


Kloppnak két évvel azt követően, hogy Paul Pogba 90 millió fontért történő Manchesterbe igazolását kritizálta, meg kellett védenie a Liverpool költekezését, a Mersey-partiak ugyanis Alisson múlt heti leigazolásával immáron 170 millió fontot költöttek a nyári átigazolási szezonban.

 

Az AC Milan elleni - büntetőkkel 9-8-ra megnyert - barátságos mérkőzést követően Mourinho kedélyes hangulatban nyilatkozott, amikor az ősi rivális üzleteiről kérdezték, amely kapcsán kijelentette, "elvárás" lesz számukra, hogy véget vessenek 28 éve tartó sorozatuknak, ami a bajnoki címek nélküli időszakukat illeti.

 

"Szerintem ha rendelkezésedre áll a pénz, és azt jól fekteted be, az sokkal jobb, mintha a bankban tartod. A kamatok ugyanis nagyon alacsonyak" - kezdte a portugál menedzser.

 

"A problémát a megfelelő befektetés megtalálása jelenti és őszintén szólva szerintem ők nagyon jól döntöttek, mert mindegyik újonnan vásárolt játékosuk minőséget képvisel. Örülök nekik."

 

 

"Emellett örülök, hogy mosolyoghatok [Klopp korábbi kritikája okán] és láthatom, amint megváltozik az ő véleménye és személyisége is. Ez vicces."

 

"Ez teljesen rendben van, de talán ebben a szezonban már reális elvárás lesz feléjük a bajnoki cím megnyerése. Azt gondolom, hogy igazságosnak kell lennünk és tényleg ennek kell lenni az elvárásnak velük kapcsolatban."

 

"Ennél a csapatnál nem csak idén, hanem az előző szezonban, még januárban is, hihetetlen befektetéseket eszközöltek, amelyek valószínűleg Premier League rekordot is jelentenek. Nem látom magam előtt, hogy bárki is megtudná közelíteni azt az összeget, amennyit ők elköltöttek."

 

"Egy Bajnokok Ligája döntős csapatról beszélünk, akikről egyértelműen nagy esélyesként kell beszélnünk a végső győzelmet illetően."

 

A Manchester United és a Liverpool vasárnap a Michigan Stadiumban csap majd össze egymással az International Champions Cup keretében.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!