Mata: Kiegyensúlyozottság kell a bajnoki címhez

Juan Mata szerint a Manchester Unitednek kiegyensúlyozottabbnak kell lennie, ha leakarják körözni a bajnoki címvédő és egyben ősi rivális Manchester City-t a Premier League-ben.


A Vörös Ördögök 19 egységgel végeztek Pep Guardiola legénysége mögött az előző szezonban, Mata pedig tudja, kitartó erőfeszítésekre van szükségük, ha 2013 után ismételten az Old Traffordra akarják hozni a bajnoki címért járó trófeát.

 

"Tudom mit akarnak a Manchester United szurkolói. Trófeákat akarnak nyerni, büszkének lenni a csapatukra és élvezni a játékunk nézését. Mi ugyanezt akarjuk" - kezdte a Sky Sports News-nak.

 

"A Premier League-et megnyerő csapat nyújtja a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt az adott szezonban, mert ezt csak úgy tudja elérni, ha hétről-hétre pontot, pontokat szerez. Nekünk is ezt kell tennünk, ha újra bajnokok akarunk lenni."

 

"Természetesen ott van a Bajnokok Ligája, az FA-kupa és a Ligakupa is, tehát számos sorozatban kell helytállnunk és remélhetőleg a végén ezt a feladatot teljesíteni is tudjuk."

 

"Pozitív szezont szeretnénk, amelyben megpróbálunk majd jól játszani és néhány trófeát nyerni."

 

"Lenyűgöző szurkolói bázissal rendelkezünk világszerte. Szeretnénk büszkévé tenni őket és jó stílusban címekkel megörvendeztetni őket."

 

José Mourinho tanítványai jelenleg az Egyesült Államokban vesznek részt felkészülési túrán, amely keretében szombaton este a Liverpool lesz az ellenfelük Michiganben.

 

 

Mivel még több olyan United játékos szabadságát tölti, aki sokáig jutott hazájával a nyári világbajnokságon, a klub fiatal reménységeinek ismét lehetősége lesz a bizonyításra, Mata pedig hiszi, hogy a felnőtt keret túrán résztvevő tagjaival való közös játékból sok tapasztalatot meríthetnek a jövőre vonatkozóan.

 

"Az előző évi felnőtt keretünkből sokan nem lehetnek még velünk, de szerintem az nagyszerű dolog a klub számára, hogy ennyi fiatal reménységgel rendelkezik" - tette hozzá.

 

"Szerintem az akadémia és annak működése kapcsán ez a dolog magáért beszél. Rengeteg fiatalt képesek adni a felnőtt csapatnak."

 

"Ezeknek a srácoknak most megvan a lehetőségük, hogy megmutathassák magukat, azzal pedig, hogy együtt edzenek velünk még jobban megtudják, mit is jelent a Manchester United."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!