Mourinho: Remek a kapcsolatom Woodwarddal

A Manchester United menedzsere a mai napon elárulta, hogy még mindig remek kapcsolatot ápol a klub ügyvezető igazgatójával.


A United idei átigazolási tevékenysége nem sikerült a legjobbra, ugyanis nem sikerült megszerezniük minden játékost, aki a portugál menedzser kívánságlistáján volt.

 

Nyílt titok, hogy Mourinho szeretett volna további igazolásokat - a hírek szerint egy támadó középpályást - viszont csupán három játékost sikerült megszerezniük - Fredet, Diogo Dalotot és a veterán Lee Grantet.

 

A portugál tréner a nyár folyamán kisebb harcot folytatott Anthony Martiallal, valamint Paul Pogba is kifejezte elégedetlenségét a Leicester City elleni győzelmet követően.

 

A hétvégén a Vörös Ördögök 3-2-es vereséget szenvedtek a Brighton otthonában, ezt követően pedig olyan pletykák láttak napvilágot, amelyek arról szóltak, hogy az Old Traffordon eléggé feszült a hangulat a vezetőség és a játékosok között.

 

Mourinho a legutóbbi nyilatkozatában azonban mindezt megcáfolta és a következőket mondta Woodwarddal kapcsolatban:

"Természetesen (remek a kapcsolatunk). Nincs semmi probléma."

 

 

 

Pogba a Brighton elleni meccset követően elárulta, hogy a csapat attitűdje nem volt megfelelő, ráadásul ő is épp annyira hibáztatható a vereségért, mint a csapattársai.

 

Mourinhót erről a megjegyzésről is kérdezték, aki a következőket mondta:

"Paul mondta ezt, tehát erről őt kell kérdezni. Amennyiben magyarázatot szeretnének, akkor Pault kell megkérdezni erről."

 

A sérülésfronton viszont remek hírekkel szolgált a tréner, ugyanis megerősítette, hogy Antonio Valencia, Nemanja Matic, Alexis Sanchez és Diogo Dalot is visszatért az edzőpályára.

 

"Ma még csak péntek van, még szombaton és vasárnap is lesz edzésünk, a mérkőzés pedig hétfőn van. A kerettel kapcsolatos döntésemet vasárnap fogom meghozni, de igen, igazak a hírek, hogy Dalot is elkezdte az első edzéseit velünk, tehát az orvosi részleg is engedélyezte a felkészülést" - tette hozzá Mourinho.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!