Smalling: Harcolva kell játszanunk

Chris Smalling várja már a Tottenham Hotspur elleni, ma esti bajnokit és elmondta, a játékosok arra figyelnek, hogy a Brighton elleni kudarc után három pontot szerezzenek a Spurs ellen.


KÉSZEN ÁLLUNK A VÁLASZRA
"Át kell rendeznünk a sorokat, de az edzőpályán remek napokat töltöttünk. Arról szól, hogy kemény munkát végezzünk, majd álljunk ki és mutassunk magunkból valami olyan karaktert, mellyel nyerni tudunk. Küzdve kell kimennünk."

 

VOLT IDŐNK FELKÉSZÜLNI
"Őszintén szólva, inkább szombaton játszanék, mert egy vereség után vissza akarsz vágni amilyen hamar csak lehet. Ez egy hosszú hétvége, de ugyanakkor sok időnk volt a felkészülésre, igyekszünk előnyt kovácsolni ezekből a napokból."

 

EZ EGY FONTOS MÉRKŐZÉS
"Ez egy jó meccs nekünk. Amikor elvesztettél egy mérkőzést, a következő sokkal fontosabb, mint máskor. Rangadó vár ránk az Old Traffordon, olyan meccs, amikor a nagy játékosok felemelkednek. Eltökélt szándékunk, hogy készen álljunk!"

 

 

EZEK MINDIG SZOROS MECCSEK
"Szerintem mindkét klubnak jó játékosai vannak - mindkét félnél vannak olyan játékosok, akik megnyerhetnek egy találkozót. Mindkét gárda jól védekezik, emiatt lehettek szorosak az utóbbi évek meccsei a United és a Spurs között."

 

GYŐZELEMRE KONCENTRÁLUNK
"Azt hiszem, ez arról szól, hogy úgy mész a meccsbe, hogy ismered a taktikádat, és minden játékosnak olyan szinten kell teljesítenie, amilyenen csak tud. Arról szól, hogy jobban teljesítsünk és a szurkolóink kapjanak valamit cserébe a fantasztikus támogatásukért."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!