Giggs: Továbbra is Mourinho a legmegfelelőbb személy

Ryan Giggs szerint José Mourinho a legmegfelelőbb személy a Manchester United vezetésére, dacára a klub gyenge szezonkezdetének.


A United három forduló után máris hat pontos hátrányt szedett össze az éllovas Liverpoollal szemben, azt követően, hogy sorozatban a Brighton és a Tottenham ellen is vereséget szenvedett.

 

A Spurs elleni 3-0-s zakót követően Gary Neville és Bryan Robson is védelmébe vette Mourinhot, és egy másik klublegenda, Giggs is úgy gondolja, hogy a Unitednek ki kell állnia a portugál menedzser mellett.

 

Amikor egy sajtótájékoztatón arról kérdezték, van-e arra esély, hogy ő váltsa Mourinhot az Old Trafford kispadján, Giggs így felelt:

"A Manchester Unitednek már most is van egy fantasztikus menedzsere."

 

"Nehéz időszakon megy keresztül a klub, de ilyeneken időről-időre át kell esni."

 

"Nem látom magam előtt, hogy a Manchester United merre lépne tovább José Mourinho után. Szerintem a megfelelő embert találták meg a személyében és ki kell mellette tartaniuk."

 

"A klubnak, a játékosoknak és a szurkolóknak össze kell tartaniuk."

 

 

Mourinho a Tottenham elleni vereség után tartott sajtótájékoztatóján több tiszteletet kért kritikusaitól, Giggs elmondása szerint pedig megérti a menedzser csalódottságát.

 

"Egy ilyen eredmény után mindig nagyon nehéz a menedzser helyzete" - tette hozzá.

 

"Ott voltam a mérkőzésen és megértem José csalódottságát, mert egy másik napon a United ilyen teljesítménnyel győzhetett volna."

 

"Nem így történt és mivel a mérkőzés egy harmadik bekapott góllal zárult, ezért az eredmény még rosszabbat tükröz, mint ami a valóság volt. A mérkőzést már korábban elveszítették, ez csak a végső ütés volt."

 

"A jó dolog a futballban, hogy mindig van egy következő mérkőzés, ahol visszatérhetsz. Minden azon múlik, hogy miként tudnak most a Burnley elleni meccsre koncentrálni, minden más csak olyan külső zaj, amit úgyse tudnak kontrollálni."

 

"Azt tudod a kezedben tartani, ami rajtad múlik. A Manchester Unitednek fantasztikus menedzsere és fantasztikus játékosai vannak, emellett pedig egy fantasztikus klub."

 

"Ki fognak kecmeregni ebből a gödörből, remélhetőleg előbb, mint utóbb."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!