Pogba bizonytalan jövőjét illetően

Paul Pogba a bizonytalanság érzését keltette fel a Manchester Unitedes jövőjével kapcsolatban, amikor azt mondta, "ki tudja, mit hoz a közeli jövő".


Pogba jövője folyamatos pletykák tárgyát képezte a nyár folyamán, az Oroszországban világbajnoki címet szerzett játékosért pedig a Barcelona és egykori klubja, a Juventus is bejelentkezett.

 

A német Sky-nak adott exkluzív interjújában a 25 éves játékos pedig most visszautasította annak lehetőségét, hogy pontosan elárulja, hosszú távon az Old Traffordon szeretne-e maradni.

 

"A jövőm jelenleg Manchesterbe köt" - kezdte Pogba a német Sky-nak.

 

"Rendelkezem jelenleg érvényes szerződéssel, ott játszom ebben a pillanatban, de ki tudja mi fog történni a közeli jövőben."

 

 

Pogba kapcsolata menedzserével, José Mourinhoval időnként egy hullámvasútra emlékeztetett, ugyanis a portugál szakember számtalanszor illette kritikával középpályását.

 

A szezon kezdetén a francia válogatott játékos odáig ment, hogy elpanaszolja, attól tart, hogy megbüntetnék, ha elmondaná, boldog-e és jól érzi-e magát a Unitednél.

 

Amikor a Mourinhoval való kapcsolatáról kérdezték, Pogba így folytatta:

"Tisztán játékos-edző kapcsolatunk van, ez így helyes."

 

Bár azt saját maga ismerte be, hogy a United 3-2-es Brighton elleni idegenbeli veresége alkalmával nem volt megfelelő a hozzáállása, Pogba kijelentette, ő mindig profi marad.

 

"Egy dologról mindenkit biztosíthatok: mindig 100 százalékot fogok nyújtani, nem számít ki az edző, én mindent belefogok adni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!