Pogba: Rossz volt a hozzáállásunk

Paul Pogba szerint a Manchester United rossz hozzáállása vezetett ahhoz, hogy 3-2-re kikaptak a Brighton otthonában.


A Vörös Ördögök gyenge produkcióval rukkoltak elő vasárnap az Amex Stadiumban. Pogba megint a manchesteriek csapatkapitánya volt, ám nem sikerült megismételnie azt a teljesítményt, amit a Leicester ellen nyújtott az előző héten.

 

"Vesztettünk, nem érdemeltünk győzelmet" - nyilatkozta a francia középpályás a Sky Sports-nak a meccs után. "A hozzáállásunk nem olyan volt, mintha le akarnánk győzni őket, sokkal éhesebbek voltak, mint mi."

 

"Először is, ami magamat illeti, nem volt megfelelő a hozzáállásom, próbálkoztunk és nyomtunk, ez egy nagy lecke lesz számunkra."

 

 

Glenn Murray és Shane Duffy góljaival a Brighton már a 27. percben 2-0-ra vezetett, melyre Romelu Lukaku válaszolt és szépített. Ám Pascal Gross gólja ismét kétgólos hazai előnyt jelentett, amire már csak a meccs utolsó percében tudott válaszolni Pogba, aki büntetőből volt eredményes.

 

"Azt gondolom, hibát vétettünk, amit nem szabad" - folytatta. "0-1-re állsz, az még oké, majd 0-2-lesz, később 1-2 és reméled, sikerül megint betalálni, ám mi kaptunk gólt. Ez nagy ütés volt számunkra. Az első félidő is nagy pofont jelentett. Nagyon kiábrándító volt, de próbáltunk nyomni."

 

"Nem közelíthetsz meg egy találkozót úgy, ahogyan az utolsó mérkőzésen. Mindig próbálsz jobban játszani, mint legutóbb, de tudjuk, tudom, hogy mindig jól játszhatunk, de a hozzáállásnak megfelelőnek kell lennie, ami azonban most nem volt meg."

 

A menedzser félidei, majd meccs utáni reakciójáról kérdezve Pogba ennyit válaszolt: "Az első félidőt tőle kellene megkérdezni. Nem akarok más nevében nyilatkozni, őt kellene megkérdezni."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!