A Barca 45 millió fontot és két játékost ajánlott Pogbáért

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Barcelona 45 millió fontot, valamint Yerry Minát és André Gomes-t ajánlotta fel a Unitednek Paul Pogbáért, azonban a Vörös Ördögök visszautasították az ajánlatot.


Az információk szerint Pogba ügynöke, Mino Raiola Manchesterbe utazott, hogy végrehajtsa a francia játékos átigazolását.

 

A United azonban egyértelműen meg szeretné tartani a középpályást, aki nemrég tért vissza az edzőközpontba a vb után, melyet megnyert csapatával.

 

A 25 éves játékos 2016-ban rekordösszegnek számító 93,25 millió fontért érkezett az Old Traffordra, és három év maradt még hátra a jelenlegi szerződéséből.

 

Amennyiben a United mégis meggondolná magát és eladná Pogbát, akkor csupán két nap maradna pótolni őt egy hasonló minőségű játékossal, amely jelen esetben lehetetlen küldetésnek tűnik.

 

 

A Barca vezetősége reménykedik abban, hogy az üzlet létrejöhet, ugyanis a United célpontját, Yerry Minát is bevonnák a transzferbe.

 

A hírek szerint Jose Mourinho a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban minden erővel azon van, hogy egy védővel erősítse meg az igen gyengélkedő hátvédsort, ráadásul pont az egyik kiszemelt a Barcelona hátvédje, Mina.

 

Gomes, akit a katalán klub felajánlott a kolumbiai védő mellett, az idei nyáron a West Hammel is szóba került. A 25 éves játékos 2016-ban érkezett a Valencia csapatából, azonban nem tudott állandó helyet kiharcolni a kezdőcsapatban.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!