Friss hírek Mourinhótól

Jose Mourinho a Watford elleni túra előtt néhány vegyes hírrel szolgált.


Marcos Rojo vissza fog térni, de csak az U23-as csapatba, akik otthon játszanak a Reading ellen este (péntek), csakúgy, mint a nyári igazolás Diogo Dalot, így mindkét játékos talpra áll a sérüléséből.

 

Luke Shaw is bevethető lenne a "Lódarazsak" ellen - miután agyrázkódást szenvedett a spanyolok elleni összecsapás során - de a menedzser később dönt majd arról, hogy kit vet be a balhátvéd poszton.

 

 

Ander Herrera játéka bokasérülése miatt kétséges Marouane Fellainivel egyetemben, aki hátsérülést szenvedett, ami távol tartotta őt az előző két belga meccsről. Marcus Rashford eltiltott, miután leküldték a Burnley elleni győztes meccs alkalmával.

 

Az edző nyilatkozata Shaw-ról a sajtótájékoztatón: "Nem tudom. Még van edzésünk. Kontrázva néhány hírre és véleményre, az orvosunk szerint játszhat."

 

"Az egyetlen, amiért tanakodok azon, hogy játszon-e velünk vagy sem az, hogy nem edzett a csapattal. Ha ott lett volna velünk, akkor játszana."

 

"Fellaini kétséges, ahogy Ander Herrera is - lett egy kisebb problémája a bokájával az eheti edzésen, szóval az ő játéka is kétséges."

 

"Diogo Dalot és Marcos Rojo az U23-asokkal fognak játszani, és ha úgy játsszák végig a 90 percet, ahogy elvárjuk, akkor ez lesz a felépülésük vége és készek lesznek a következő héten a bajnokságban szerepelni."

 

 

Rashford, aki két gólt szerzett angol színekben a nemzetközi játéknapok alatt, ki fogja hagyni a következő három mérkőzést, miután kiküldték a Turf Mooron.

 

Mourinho hozzátette: "Marcusról, úgy gondolom, hogy kritizálni fognak, amiért nem játszatom őt vasárnap, de ez nem az én hibám."

 

"Eltiltott, emlékeztetnünk kell az embereket arra, hogy ezért nem játszhat. A válogatott teljesítménye miatt persze boldog vagyok. Jól játszott, jól teljesített és gólt szerzett. Ez különösen jó akkor, amikor az eltiltását tölti, hogy így játszott."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!