Mata blogja: üdv újra Sir Alex!

Juan Mata szokásos, hétfői blogjában ezúttal a csalódáskeltő, szombati eredmény mellett Sir Alex felépüléséről és Old Traffordra történő visszatéréséről, valamint egyéb hivatalos szerepvállalásairól tett említést. Íme...


Helló mindenki,

 

Engedjétek meg, hogy a mai blogbejegyzésemet azzal kezdjem, hogy megosszam veletek az érzést, ami az egész futballvilágot magával ragadta Sir Alex Ferguson Old Traffordra való visszatérése kapcsán.

 

Nem is kellett nagyobb bizonyíték arra, hogy milyen szépen sikerült felépülnie, ez pedig egy nagyszerű hír a Manchester United számára, hiszen még hosszú ideig számíthatunk majd a támogatására és bölcsességére. Minden kétséget kizáróan ez lenyűgöző hír. Isten hozott újra Sir Alex!

 

Sajnos nem voltunk képesek győzelmet felajánlani számára a hétvégén. A Wolverhampton egy nagyon kerek teljesítményt tett le az asztalra, és megmutatta, hogy egy olyan csapatról van szó, akik keményen dolgoznak egy tiszta futballfilozófiával és nagyon versenyképesek.

 

Ez lehetett volna a hab a tortán egy olyan hét után, melyen remek győzelmet arattunk Svájcban. A Young Boys ellen megszerzett három pont számos lehetőséget teremtett számunkra a csoportban ahhoz, hogy jól szerepeljünk, emellett pedig önbizalmat is adott a hátralévő mérkőzésekre, amik izgalmasak lesznek.

 

Mata csereként állt be a Wolves ellen, de ő sem hozott áttörést a csapatba

 

Tovább kell járnunk az utunkat, a meccsek jönnek sorban, kedden máris itt a következő. Ezúttal Ligakupa-meccs lesz a Derby ellen - egy csapat, melyet Frank Lampard irányít. Mint azt mindannyian tudjátok, elég szerencsés voltam ahhoz, hogy együtt játszhassak vele, megélve néhány nagyszerű, közös pillanatot.

 

Amellett, hogy nyilvánvalóan egy futball legenda, egyben nagyszerű ember és egy briliáns csapattárs is. Minden jót kívánok neki… de csak szerdától! Jó érzés lesz újra látni.

 

Meghívást kaptam kedden Madridba, a World Football Summitra, a futballvilág konferenciájára (a sportág különböző szegmenseinek képviselői vitatják meg a labdarúgás jövőjének kérdéseit, szerk.). Meg fogom találni a módját, hogy ebből a távolságból is részese legyek a „Futball, mint a társadalmi fejlődés motorja” nevű értekezésnek, melyet a Santander Bank szervez, és amiben többek közt a „Common Goal” (értsd: közös cél) is megvitatásra kerül.

 

Néhányan a csapattársaim közül ma Londonban lesznek egy FIFA díjátadó gálán. Sok szerencsét nekik! Szombaton ismét visszatérnek Londonba, hiszen a West Hammel játszunk. Alig várjuk, hogy elkövetkezzen az a nap és egy újabb győzelemmel szolgáljunk nektek.

 

Minden jót, Juan

 

U.i.: A vasárnap egy különleges nap volt a televízió előtt ülve, különösen a golf rajongóknak. Tiger visszatért.


juanmata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!