Neville is hangot adott véleményének

Gary Neville úgy hiszi, a Manchester United problémái nem Jose Mourinhónál kezdődnek, hanem jóval inkább a vezetőségnél, mondván, a klub feljebbvalói már David Moyes menesztésétől számítva csak göngyölítik a gondokat az Old Traffordon.


A United az elmúlt 29 év legrosszabb szezonrajtját produkálja a folyó idényben, ráadásul épp a mélypontját éli a Wolverhampton elleni döntetlen, a Derby County elleni kupakudarc, a Pogba-Mourinho affér és a West Ham elleni vereség után.

 

A United vereségére reflektálva, mellyel a klub a 10. helyen tanyázik – kilenc ponttal a tabella élén álló városi rivális City mögött -, Neville a következőket írta Twitterén: „Ez a zűrzavar akkor kezdődött, amikor a United menesztette David Moyes-t nyolc hónap után, és elvesztettük minden értékítéletünket, amit a klub 100 éven át épített.”

 

„Ez nem a menedzserről szól, hanem a felette álló szakmai vezetőségről. Össze-vissza ugrálnak mindenféle terv nélkül.”

 

Arra a véleményre reagálva, hogy a United már ott hibázott, amikor Moyes-t kinevezte menedzsernek, Neville így válaszolt: „Az egy másik kérdés, de amikor kirúgták őt nyolc hónap elteltével, az egész egy flipperbe ment át, reaktív üzemmódba és kapkodásba. Nincs terv…”

 

Neville korábban már kifejtette a fenti aggodalmait, miszerint a United nem váltogathatja ilyen ütemben a menedzsereit, és támogatta Mourinhót abban, hogy töltse ki szerződését.

 

Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása óta helyenként a szurkolók is élesen kritizálták a klub ügyvezető alelnökének, Ed Woodwardnak a stratégiáját.

 

Mindezt legutóbb még a Burnley elleni meccsen hozták az illetékesek tudomására a Turf Mooron, ahol bizonyos klubszimpatizánsok egy az alábbi szöveggel ellátott bannert röptettek el a stadion felett: „Ed Woodward – a kudarcok specialistája”

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!