Mata blogja: 3 nagy meccsel zárul október

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztja ezúttal a válogatott szünet utáni időszakról és újdonsült "csapattársáról" szól.


Üdv mindenkinek,

 

Most vasárnap egy futball nélküli hetet követően írok nektek. Tudom, hogy foci szempontjából sokatok megérti egy kicsit, hogy ez milyen érzés, mert a Manchester United nem játszott. Ez normális, de most már nagyon várom a következő mérkőzésünket.

 

Kétség kívül nagyon különleges lesz számomra: Chelsea vs Manchester United a Stamford Bridge-n. Számunkra ez lesz az első igazi erőpróba az előttünk álló kemény időszak sorsolását tekintve, de abban reménykedünk, hogy a legmagasabb szinten leszünk képesek teljesíteni és győzelemmel térhetünk haza. Októbert aztán a Juventus és az Everton hazai pályán való fogadásával zárjuk. Egyértelmű, hogy a legjobb futballunkra lesz szükségünk, ha sikerrel akarjuk venni ezeket az akadályokat.

 

Korábban azt írtam, hogy nincsenek most klubmérkőzések, de ez nem feltétlenül igaz. Rengeteg sorozatban folytak tovább az események, köztük a spanyol másodosztályban is, ahol a Real Oviedo veszített (innen Angliából is nagy támogatásomat küldöm feléjük); és a női másodosztályban is, ahol a Manchester United 3-0-ra legyőzte a Charltont. Nagyon sok sikert kívánok Casey Stoney-nak, mi mindannyian támogatunk titeket.

 

 

Ez a hét tartogatott jó hírt a Common Goal kezdeményezésünk számára is. A Manchester United és a nemzetközi futball legendája, Eric Cantona csatlakozott hozzánk. Ez egy olyan nap volt, amely hihetetlen büszkeséggel és boldogsággal töltött el, hiszen Eric a "mentora" lesz a Common Goalnak, amivel nagyszerűen tud majd minket támogatni.

 

Életkoromnál fogva soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy csapatban lehetünk, de azon felül, hogy elmondhatom azt a büszkeséget, hogy ugyanazon klubcsapatnak a mezét viselhetem most, azt is kijelenthetem, hogy Eric a király a csapattársam is. Ez egy valóra vált álom, üdvözöllek a fedélzeten! Ezen a héten újabb csatlakozókról számolhatunk majd be, amely mutatja majd, hogy a Common Goal egyre erősebb és erősebb :-).

 

Ölelés, és remélem szép hetetek lesz.

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!