Csapathírek a Bournemouth meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, több, korábban nem bevethető játékosára is számíthat majd vasárnap, a Bournemouth elleni évzáró bajnokin.


A norvég megbízott menedzser pénteken reggel állt a sajtó képviselői elé, ahol elárulta, csütörtökön Romelu Lukaku, Alexis Sanchez és Anthony Martial is könnyített edzéseket végzett, amely igen pozitív hír azt követően, hogy mindhárman kihagyni kényszerültek a két nappal ezelőtti Huddersfield Town elleni 3-1-es győzelmet.

 

Solskjaer arról is beszélt, hamarosan edzésbe állhat Marcos Rojo és Scott McTominay is, sajnos Chris Smallingot viszont egészen a Tottenham Hotspur elleni január 13-i összecsapásig nélkülözni lesz kénytelen a védő lábsérülése miatt.

 

"Nem igazán végeztünk sok edzésmunkát a Huddersfield elleni meccs óta" - kezdte.

 

"Tegnap [csütörtökön] szabadnapunk volt, úgyhogy ez az első napunk újra az edzőközpontban."

 

 

"Romelu [Lukaku], Anthony [Martial] és Alexis mind könnyített edzéseket végeztek tegnap, szóval remélhetőleg a mai napon együtt edzhetnek már velünk, aztán meglátjuk, hogy milyen állapotban vannak. Úgy tűnik, hogy hamarosan csatlakozhat hozzánk Marcos [Rojo] és Scott [McTominay] is, így jelentősen jobb a helyzetünk, mint volt korábban."

 

"Smallingnak gyulladás van a lábfejében, így nem hiszem, hogy az új évig láthatnánk - de valószínűleg a január 13-i Spurs elleni meccsig se, bár soha nem lehet tudni."

 

A nyilatkozata során említett játékosok közül eddig csak Martial játszott Solskjaer kezei alatt, a francia szélső azonban egy betegség miatt kihagyni kényszerült a Huddersfield Town elleni összecsapást a Boxing Day-en.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Bournemouth

Premier League 20. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!