Shaw: A barátnőmtől tudtam meg, hogy Ole lett az edző

Az angol játékos elárulta, hogy fogalma sem volt arról, hogy Ole Gunnar Solskjaer lesz a Manchester United ideiglenes menedzsere.


Jose Mourinhót a Liverpool elleni vereség után a United vezetősége kirúgta, ekkor pedig több pletyka is szárnyra kelt az utóddal kapcsolatban.

 

Ole Gunnar Solskjaer azóta már ideiglenesen átvette a csapat irányítását, ráadásul két győzelemmel kezdett a Vörös Ördögök kispadján.

 

Luke Shaw elárulta, hogy ötlete sem volt arról, hogy az egykori United játékos fogja átvenni a csapat irányítását, erről a barátnője értesítette őt.

 

"Az igazság? A barátnőm mondta nekem" - nyilatkozta Shaw a Sky Sports-nak.

 

"Felkeltem reggel és tusolni indultam, amikor a barátnőm kirohant a szobából és elmondta nekem."

 

"Fogalmam sem volt előtte, még a telefonomra sem néztem rá. Tehát így tudtam meg... a barátnőmtől."

 

 

Az angol válogatott játékos elárulta, hogy az új menedzser rövid időn belül teljesen megváltoztatta az öltöző hangulatát, és szerinte a Manchester United drukkerei is örülnek Solskjaer kinevezésének.

 

"Úgy gondolom, hogy külső szemmel is jól látható, hogy rövid időn belül milyen nagy változást hozott a csapatnak" - tette hozzá Shaw.

 

"Ő tényleg egy igazán pozitív menedzser, tudja, hogy mire van szüksége a klubnak, és azt is, hogy a szurkolók milyen stílusú játékot várnak el."

 

"Visszahozta a gyors, támadó focit az Old Traffordra. Szerintem ezt a szurkolók is méltányolják, úgy, ahogyan mi játékosok is tesszük azt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!