Csapathírek a kupameccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a Reading elleni, holnapi FA-kupa összecsapáson Romelu Lukaku és Alexis Sanchez is a kezdőcsapatot erősíti majd.


Szerdán, a Newcastle elleni, 2-0-ra megnyert bajnokin mindkét támadó a kispadról beállva segítette a csapatot, Lukaku első labdaérintéséből gólt szerzett, míg Alexis előkészítő volt Marcus Rashford találatánál.

 

Eric Bailly továbbra is eltiltását tölti, Chris Smalling és Marcos Rojo pedig sérülés miatt kényszerült oldalvonalon kívülre.

 

A menedzser a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján azt is elárulta, Paul Pogba játéka kérdéses, mert rúgást kapott legutóbb, de reméli, hogy Marouane Fellaini játékra kész lesz.

 

"Rojo és Smalling - kiestek" - mondta Ole. "Nem vagyok biztos abban, hogy Paul készen áll majd. Rúgást kapott a Newcastle meccsen, de reményeim szerint Fellaini letudja a mai edzést és akkor többé-kevésbé teljes kerettel készülhetünk. Lesz néhány változtatás, lesznek, akik lehetőséget kapnak. Némelyikük ég a vágytól, hogy pályára léphessen. Lukaku és Sanchez kezdeni fog. Ez fontos nekik, mert játékidőre van szükségük."

 

 

LESZNEK VÁLTOZTATÁSOK

 

A 13:30-kor kezdődő találkozó lesz az ötödik két héten belül, az eddig lejátszott négy bajnokit győzelemmel hozták a Vörös Ördögök a karácsonyi időszak alatt.

 

Ezt szem előtt tartva Solskjaer az MUTV-nek elmondta, néhány változtatást eszközöl majd, kihasználja a rendelkezésére álló erős keretet.

 

"Nincsenek olyan sérülések, amelyek miatt aggódnunk kellene" - mondta a norvég szakember Mark Sullivannek. "Szerda este és szombat reggel elég közel van, így egyértelmű, hogy lesznek változtatások. Sokan négy meccset játszottak most és érezhették a karácsonyi időszakot, szóval lehet néhány változtatás, vagy több is, de készen állunk a Reading ellen."

 

 

"Esélyt kapnak játékosok. Ha itt vannak, akkor elég jók ahhoz, hogy a Manchester Unitedben játszanak és bízz bennük, úgyhogy nagyon várom a holnapot."

 

 

MI A HELYZET AZ ELLENFÉL HÁZA TÁJÁN?

 

A Championship kiesőhelyén álló Readingben visszatérhet két védő, Chris Gunter és Liam Moore. Gunter december 15-e óta nem játszott, míg Moore a Swansea elleni, legutóbbi mérkőzésen már padról beállva szerepelt.

 

A vendégeknél azonban biztosan nem lép pályára Leandro Bacuna és a korábbi manchesteri, Tyler Blackett - mindketten kiállítás sorsára jutottak a Millwall elleni bajnokin.

 

Régóta hiányzik Paul McShane, Saeid Ezatolahi és Jordan Obita, míg a holland középpályás, Pelle Clement szerdán eligazolt a PEC Zwolle együtteséhez. Viszont John O'Shea, a United egykori játékosa várhatóan pályára lép.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!